Старија госпођа Веселиновић је у писму поздравила Ивана Маринковића, али није Микицу Бојанића са којим иначе има близак однос. На то све огласио се и Милош Бојанић: 

- Можда јој се не свиђа зет нови, ко зна . Мама је неозбиљна ту, изгледа да она не види добро, а осим тога познаје своју ћерку, да не би она тако нешто урадила. Она је ту њу потценила, ако је тако поступила. Можда је жена испустила, није битно. Што се тиче Микице, он је толико добро објаснио, он је био у праву, ми ћемо сви волети Милицу, она је јако драга. Она га је на неки начин подржавала јер он доста пати за децом, за женом, па и за родитељима. Она је њему по неки тренутак улепшала, тачније орасположила га. Ја сам њега добро разумео шта је синоћ причао, он каже да нема разлога да је не загрли и не пољуби, као другарицу и шта је ту проблем? - рекао је Милош и додао: 

Фото: В. Данилов

 

- Ја имам 72 године и имам ту Бранкине пријатељице које су млађе од мене 30-40 година, ја их загрлим, пољубим, као децу своју, чак су две спавале са мном у соби, јер није било места. Врло радо ћемо угостити и Милицу и Мају и све Микицине другарице, оне су драге девојке. Посебно ме одушевио Јањуш кад је демантовао Зоричину бригу шта ће се десити у Микичином браку. Она није размишљала о својим браковима, а брине о Аниним и Микичиним. Сад је њена главна брига то. Смешно, да не може смешније бити! Она се радује туђој несрећи. Она је све своје бракове растурила. Њој хвала што она коментарише мене како сам вредан, како сам радан и она је одгајила ту децу, како тако.

Фото: Јутјуб принтскрин/Pesmom Za Dusu TV GRAND

 

Певач је такође поручио колегиници Зорици Марковић да она не треба да се брине за брак његовог сина: 

- Зорици је Ана такав кадар да ја не знам шта би она радила да нема Ане. Она скупља поене, као она је ту дружељубива жена, ја читам у текстовима да је Ани скинула неког мог колегу. Она чека само финале, кад јој буде Зорица забола нож у леђа... То ће бити! Већ су почеле варнице, али ја знам из дубине душе шта ће бити на крају. Зорица не трпи никог ако би могао бити фаворит.

(Пинк)

БОНУС ВИДЕО: