Starija gospođa Veselinović je u pismu pozdravila Ivana Marinkovića, ali nije Mikicu Bojanića sa kojim inače ima blizak odnos. Na to sve oglasio se i Miloš Bojanić: 

- Možda joj se ne sviđa zet novi, ko zna . Mama je neozbiljna tu, izgleda da ona ne vidi dobro, a osim toga poznaje svoju ćerku, da ne bi ona tako nešto uradila. Ona je tu nju potcenila, ako je tako postupila. Možda je žena ispustila, nije bitno. Što se tiče Mikice, on je toliko dobro objasnio, on je bio u pravu, mi ćemo svi voleti Milicu, ona je jako draga. Ona ga je na neki način podržavala jer on dosta pati za decom, za ženom, pa i za roditeljima. Ona je njemu po neki trenutak ulepšala, tačnije oraspoložila ga. Ja sam njega dobro razumeo šta je sinoć pričao, on kaže da nema razloga da je ne zagrli i ne poljubi, kao drugaricu i šta je tu problem? - rekao je Miloš i dodao: 

Foto: V. Danilov

 

- Ja imam 72 godine i imam tu Brankine prijateljice koje su mlađe od mene 30-40 godina, ja ih zagrlim, poljubim, kao decu svoju, čak su dve spavale sa mnom u sobi, jer nije bilo mesta. Vrlo rado ćemo ugostiti i Milicu i Maju i sve Mikicine drugarice, one su drage devojke. Posebno me oduševio Janjuš kad je demantovao Zoričinu brigu šta će se desiti u Mikičinom braku. Ona nije razmišljala o svojim brakovima, a brine o Aninim i Mikičinim. Sad je njena glavna briga to. Smešno, da ne može smešnije biti! Ona se raduje tuđoj nesreći. Ona je sve svoje brakove rasturila. NJoj hvala što ona komentariše mene kako sam vredan, kako sam radan i ona je odgajila tu decu, kako tako.

Foto: Jutjub printskrin/Pesmom Za Dusu TV GRAND

 

Pevač je takođe poručio koleginici Zorici Marković da ona ne treba da se brine za brak njegovog sina: 

- Zorici je Ana takav kadar da ja ne znam šta bi ona radila da nema Ane. Ona skuplja poene, kao ona je tu druželjubiva žena, ja čitam u tekstovima da je Ani skinula nekog mog kolegu. Ona čeka samo finale, kad joj bude Zorica zabola nož u leđa... To će biti! Već su počele varnice, ali ja znam iz dubine duše šta će biti na kraju. Zorica ne trpi nikog ako bi mogao biti favorit.

(Pink)

BONUS VIDEO: