Старији син Ане и Владе Дивца запослен је у оквиру њихове фондације, која помаже највише људима у Србији.

За разлику од усвојене ћерке Петре, синови Владе Дивца не посећују толико Србију. Лука и Матеја су скројили живот у Америци, иако се по фотографијама на њиховим Инстаграм профилима да закључити да су они заправо грађани целог света. Обожавају да путују, једног месеца су у Америци, другог већ у Кини или Јапану, а сва та искуства на свакодневном плану доносе им непроцењиве успемене и искуства.

Путујући по свету, упознавајући друге културе и приближавајући их свом сензибилитету старији син Владе и Ане Дивац пронашао је и љубав.

Наиме, Лука Дивац у вези је са прелепом Јапанком, која је имала част да упозна његове родитеље, а тај први сусрет загарантовао је добар однос унутар породице. Колико се будућа свекрва и снаја слажу најбоље сведочи фотографија осванула на Анином Инстаграму.

Слика је настала у току породичне вечере у једном ресторану, а на њој су старији син Ане и Владе Дивац, његова изабраница Берит Бонтемс, сестра Петра са дечком Михаилом Веруовићем, младићем родом из Пријепоља и поносни родитељи Ана и Владе. По осмесима које су међусобно размењивали рекло би се да проблема у комуникацији нема, а у опису испод фотографије супруга бившег кошаркаша потврдила је управо то.

- Мој тип породице је мешовита породица. Различити расе, културе и вере уједињене у љубави. То је оно што је потребно свакој породици, свакој заједници и земљи. 

БОНУС ВИДЕО: