Stariji sin Ane i Vlade Divca zaposlen je u okviru njihove fondacije, koja pomaže najviše ljudima u Srbiji.

Za razliku od usvojene ćerke Petre, sinovi Vlade Divca ne posećuju toliko Srbiju. Luka i Mateja su skrojili život u Americi, iako se po fotografijama na njihovim Instagram profilima da zaključiti da su oni zapravo građani celog sveta. Obožavaju da putuju, jednog meseca su u Americi, drugog već u Kini ili Japanu, a sva ta iskustva na svakodnevnom planu donose im neprocenjive uspemene i iskustva.

Putujući po svetu, upoznavajući druge kulture i približavajući ih svom senzibilitetu stariji sin Vlade i Ane Divac pronašao je i ljubav.

Naime, Luka Divac u vezi je sa prelepom Japankom, koja je imala čast da upozna njegove roditelje, a taj prvi susret zagarantovao je dobar odnos unutar porodice. Koliko se buduća svekrva i snaja slažu najbolje svedoči fotografija osvanula na Aninom Instagramu.

Slika je nastala u toku porodične večere u jednom restoranu, a na njoj su stariji sin Ane i Vlade Divac, njegova izabranica Berit Bontems, sestra Petra sa dečkom Mihailom Veruovićem, mladićem rodom iz Prijepolja i ponosni roditelji Ana i Vlade. Po osmesima koje su međusobno razmenjivali reklo bi se da problema u komunikaciji nema, a u opisu ispod fotografije supruga bivšeg košarkaša potvrdila je upravo to.

- Moj tip porodice je mešovita porodica. Različiti rase, kulture i vere ujedinjene u ljubavi. To je ono što je potrebno svakoj porodici, svakoj zajednici i zemlji. 

BONUS VIDEO: