Драгана је пореклом из Сарајева, а због рата га је напустила са родитељима. 

Она се тада присетила и рата и испричала да је са избегла из родног Сарајева и да да тај период живота памти као веома трауматичан.

– Прво на избеглиштво. Друго – оца нисам видела четири године. Када се наша породица коначно поново састала, кад смо видели да смо сви ту живи и здрави, требало је креирати нови живот. Потом се цела прича завршила разводом родитеља, што је опет траума. Не желим да ово звучи патетично, али током целог мог детињства смењивале су се озбиљне турбуленције. Због тога сам веома брзо одрасла. Негде сам прочитала да су на породицу највише усмерена деца из растурених домова. То је истина. Не прође дан да се с мојима не чујем телефоном, а у међувремену разменимо ко зна колико порука – поделила је своју животну причу Драгана.

 

Затим се присетила свог првог телевизијског ангажовања и првих утисака са тог посла: 

-Пред камерама сам, још од детињства, била веома опуштена. Прво искуство на великом сету имала сам у Истанбулу, када сам као модел снимала рекламу за шампон. Феноменална америчка продукција дошла је с брдом опреме, а ја сам била третирана као филмска звезда. (смех) Имала сам дублерку на којој су намештали светло, ја бих само дошла да снимим сцену. Први пут пожелела сам да будем неко с телевизије. Кад сам то постала, схватила сам да овде нема гламура већ напорног рада, али сам баш срећна – рекла је Драгана једном приликом.

Драгана је већ дужи временски период у вези са стоматологом Бојаном Пердувом: 

– После упознавања у великом друштву, договорили смо се да одемо на кафу. Било је то без много очекивања, а кафа је трајала седам сати. Кад некоме кога сте практично тек срели можете да кажете толико тога, кад причате о стварима на које сте поносни или их се можда стидите, кад у некоме пронађете саговорника пред којим нисте инхибирани, онда је то особа са којом би требало да проводите време. Некад се из такве ситуације роди пријатељство, а некад, као код нас, романтичан однос - открила је својевремено.

(Хелло)

БОНУС ВИДЕО: