НеwYорк Пост је открио да је глумица тајно снимила камео појављивање, након што је због сукоба са Саром Џесиком Паркер била одсутна из прве сезоне. 

Међутим, како пише Паге Сиx, Кимино враћање у серију није дошло без услова, а према изворима, глумица је имала два захтева.

- Ким је имала два услова: први - да неће глумити ни са једном другом девојком (мисли се на Сару Џесику Паркер, Синтију Никсон и Кристин Дејвис), а други није желела да види творца серије Мајкла Патрика Кинга - рекао је извор за Паге Сиx.

Да нису била испуњена ова два услова, Ким Катрал не би крочила на снимање друге сезоне серије "И тек тако".

Лик Саманте Џоунс је био један од омиљених, а речи о сукобу са осталим члановима серије су покренуте када је одвила да се врати и глуми у трећем наставку филма "Секс и град" укључујући и откриће да је Ким сматрала да она и њене колегинице нису довољно плаћене те да је Сара Џесика Паркер плаћена много више од њих. 

Продуценти серије "И тек тако" су у серији одсуство Саманте Џоунс објаснили тиме што се наводно публицисткиња преселила у Лондон и да су она и Кери имале сукоб.

Међутим, глумица је одлучила да се појави у другој сезони поменуте серије. 

- Још увек им је потребна у серији. Али иако ово може навести фанове да помисле да ц́е се вратити за следец́у сезону, она то никада нец́е учинити. Лоше је третирана, Драго ми је што је постала херој… Сигуран сам да је било потребно много преговарања да би се појавила - рекао је извор за Паге Сиx.

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".