Срећни младожења познавао је Џастис још из школе када су имали 10 година. Џереми признаје да је у то време гајио дубоко дивљење према њој, а њихова романтична веза процветала је теком средњошколских година. Пар је разговарао о браку, јер су обоје осећали неоспорну повезаност. - Једноставно смо знали да нам је суђено да будемо заједно - каже Џастис.

Трагично, 2014. године, само неколико недеља после њиховог идиличног венчања у Вирџинији, Џастис је учествовала у тешкој саобраћајној несрећи у којој је задобила повреде опасне по живот.

Џереми се присећа мучног телефонског позива од Џастис, њеног гласа испуњеног сузама и болом, што га је натерало да пожури њој. Џастис је била на путу до куће своје тете када се друго возило сударило с њеним при брзини од 80 км/х, силовито одбацивши и њу и њен ауто отприлике 50 метара изван пута.

После несреће, уследио је напоран пут опоравка. Требало јој је више од месец и по дана да скупи храбрости да открије Џеремију да се не може да се сети дана њиховог венчања нити месеци који су претходили томе.

Џереми је, иако обесхрабрен, одговорио непоколебљивом подршком и разумевањем. Уверавао је Џастис да не гаји љутњу, одлучно рекавши: "Учинићемо то опет".

Џереми је остао веран свом обећању, а пар је кренуо у планирање друге церемоније венчања. Узевши ствари у своје руке, Џереми је потајно покренуо кампању, апелујући на доброту и великодушност других да допринесу како год могу како би им помогли да остваре своје венчање из снова. Њихов циљ био је постављен на 5.000 долара, симболизујући потпору подршку да остваре своје жеље за венчањем.

- Наше прво венчање било је савршено, али овај пут желим да Џастис буде заиста одушевљена. Она то стварно заслужује - рекао је Џереми у интервјуу. Џастис је одговорила: - Срећна сам што сам жива. И тако сам срећна што имам Џеремија. Без њега не бих успела.

БОНУС ВИДЕО: