Srećni mladoženja poznavao je DŽastis još iz škole kada su imali 10 godina. DŽeremi priznaje da je u to vreme gajio duboko divljenje prema njoj, a njihova romantična veza procvetala je tekom srednjoškolskih godina. Par je razgovarao o braku, jer su oboje osećali neospornu povezanost. - Jednostavno smo znali da nam je suđeno da budemo zajedno - kaže DŽastis.

Tragično, 2014. godine, samo nekoliko nedelja posle njihovog idiličnog venčanja u Virdžiniji, DŽastis je učestvovala u teškoj saobraćajnoj nesreći u kojoj je zadobila povrede opasne po život.

DŽeremi se priseća mučnog telefonskog poziva od DŽastis, njenog glasa ispunjenog suzama i bolom, što ga je nateralo da požuri njoj. DŽastis je bila na putu do kuće svoje tete kada se drugo vozilo sudarilo s njenim pri brzini od 80 km/h, silovito odbacivši i nju i njen auto otprilike 50 metara izvan puta.

Posle nesreće, usledio je naporan put oporavka. Trebalo joj je više od mesec i po dana da skupi hrabrosti da otkrije DŽeremiju da se ne može da se seti dana njihovog venčanja niti meseci koji su prethodili tome.

DŽeremi je, iako obeshrabren, odgovorio nepokolebljivom podrškom i razumevanjem. Uveravao je DŽastis da ne gaji ljutnju, odlučno rekavši: "Učinićemo to opet".

DŽeremi je ostao veran svom obećanju, a par je krenuo u planiranje druge ceremonije venčanja. Uzevši stvari u svoje ruke, DŽeremi je potajno pokrenuo kampanju, apelujući na dobrotu i velikodušnost drugih da doprinesu kako god mogu kako bi im pomogli da ostvare svoje venčanje iz snova. NJihov cilj bio je postavljen na 5.000 dolara, simbolizujući potporu podršku da ostvare svoje želje za venčanjem.

- Naše prvo venčanje bilo je savršeno, ali ovaj put želim da DŽastis bude zaista oduševljena. Ona to stvarno zaslužuje - rekao je DŽeremi u intervjuu. DŽastis je odgovorila: - Srećna sam što sam živa. I tako sam srećna što imam DŽeremija. Bez njega ne bih uspela.

BONUS VIDEO: