Приликом уписа средње путеви су им се раздвојили, па је један отишао у Железник, а други у Земун.

На фотографији коју смо добили од породице једног од младића, двојица момака на прослави матуре у основној школи позирали су загрљено. 

Како је раније саопштено, припадници Министарства унутрашњих послова, Ронилачке јединице Жандармерије, извукли су из језера на Ади Циганлији тела двојице шеснаестогодишњих младића.

Фото: Приватна архива

 

Претходно је полицији јуче око 17.30 часова пријављено да је већи број матураната ушао у језеро на Ади Циганлији, а да две особе нису испливале. Патроле полиције, као и Ронилачка јединица Жандармерије одмах су упућене на лице места и почеле са потрагом.

АПЕЛ МУП-а НАКОН ТРАГЕДИЈЕ

Министарство унутрашњих послова апеловало је на грађане да пре почетка купалишне сезоне не користе купалишта, као и да када сезона почне не користе дивље плаже, изјавио је данас командир ронилачког вода Жандармерије Марко Младеновић.

- Апелујемо на грађане да пре почетка купалишне сезоне не користе купалишта, као и да се од тренутка када сезона отпочне и када почну да раде спасилачке службе, искључиво купају на уређеним купалиштима, да у воду не улазе неприпремљени и под дејством алкохола - упозорио је Младеновић.

БОНУС ВИДЕО:

БУЈИЦЕ ОПЕТ ДИВЉАЈУ: Снажно невреме и набујале реке паралисале Врњачку Бању и околину


За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".