Prilikom upisa srednje putevi su im se razdvojili, pa je jedan otišao u Železnik, a drugi u Zemun.

Na fotografiji koju smo dobili od porodice jednog od mladića, dvojica momaka na proslavi mature u osnovnoj školi pozirali su zagrljeno. 

Kako je ranije saopšteno, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Ronilačke jedinice Žandarmerije, izvukli su iz jezera na Adi Ciganliji tela dvojice šesnaestogodišnjih mladića.

Foto: Privatna arhiva

 

Prethodno je policiji juče oko 17.30 časova prijavljeno da je veći broj maturanata ušao u jezero na Adi Ciganliji, a da dve osobe nisu isplivale. Patrole policije, kao i Ronilačka jedinica Žandarmerije odmah su upućene na lice mesta i počele sa potragom.

APEL MUP-a NAKON TRAGEDIJE

Ministarstvo unutrašnjih poslova apelovalo je na građane da pre početka kupališne sezone ne koriste kupališta, kao i da kada sezona počne ne koriste divlje plaže, izjavio je danas komandir ronilačkog voda Žandarmerije Marko Mladenović.

- Apelujemo na građane da pre početka kupališne sezone ne koriste kupališta, kao i da se od trenutka kada sezona otpočne i kada počnu da rade spasilačke službe, isključivo kupaju na uređenim kupalištima, da u vodu ne ulaze nepripremljeni i pod dejstvom alkohola - upozorio je Mladenović.

BONUS VIDEO:

BUJICE OPET DIVLJAJU: Snažno nevreme i nabujale reke paralisale Vrnjačku Banju i okolinu


Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".