- Разочарана сам тим поступком...Ужас, све је лажно од стране њега и ја ту не бих ништа коментарисала. Држаћу се тога да му конци сарказма и ирноије ништа добро не доносе. Јако је ружно, исплакала сам се довољно. Он се смеје на све ово, а зна на шта је алудирао. Ово су одлике психопате. Како може нормалан човек да каже да је тиме хтео да ме подсети на лепе ствари и сад кад ти то кажеш, а зна да сам се остила лоше, он се смеје овде - рекла је Далила.

- Ма дај бре, мени је у глави ролерколстер...Она је отишла после седам дана и прича са њим о деци...Ко кога овде заје**ва. Она је мени давала наду да се тамо ништа не дешава, да ми је она рекла да је другачије, не бих ништа урадио. Ја сам месец дана био на паузи, да би видела да ли има прођу тамо. Саобраћајац у ријалитију, а ту прођу може имати свако - рекао је Дејан.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Нећеш се ти смувати са клинком неком, него са неком госпођом која ће да те финансира. Неко још близак му је нашао госпођу од 55 година, зна он ко је то. Нисам га ја финансирала, али ће госпођа да га финансира. Ја се целог живота саму себе финансирала, уложила у све што треба да се уложи и одувек живела лепо. Мене нико није облачио, нико ми стан купио није нити аутомобил. Мој факултет и ту прву годину сам сама финансирала. Сад ти последњи пут кажем да ме не вучеш за језик - убацила се Далила.

- Ја сам рекао да је за мене госпођа са дететом у руци, која зна шта жели од живота. Није провокација, Бога ми. Када то кажем мислим на то да је зрела и да зна шта хоће. Не треба ми ни она од 15. Да ми се ово поново дешава у животу, беспотребно је. Да се вратим на лимунове. Покушавао сам на неки индиректно директан начин да то урадим. Ја се сада усуђујем због тога што сам урадио, али је то био мој вид борбе. Мени нема битније ствари од тога и хтео сам да видим на чему смо. Видим да је њој то што јој је трауматично, да је о томе причала са момком са којим је месец дана. Много је велики пад ако промашиш авион. Ја да сам хтео то да је питам, било би можда боље - рекао је Дејан.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

- Ми кад смо ушли у везу, изашли смо на улицу. Хтео си све и одмах и сад кад сам ја у другој вези, хоћеш да све идеш хронолошки. Јадан си, а ниси ми уопште смешан - рекла је Далила.

- Ти ниси свесна шта радиш - рекао је Дејан.

- Нећу из поштовања према Филипу да причам овде и нећу га вређати и спустити овде како би почео опет да лупа главом овде. Ја овде жртва не могу да будем. Знам ја како ти перфидно и ниско удараш и кајем се сваког видеа на јутјубу са њим, па једва чекам и да изађем и да их обришем. А можда се и покајем свих пет година проведених са тобом. Није он варао, он је био поштен и фин. Кунем ти се, букти у мени, нећу, суздржавам се и показаћу нешто лоше. Некла остаје, нема везе, остаће у мени до тренутка када будем јако експлодирало - рекла је Далила.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Мене је срамота и да кажем шта она ради, али се дешавају ствари где покушавам себе физички да наштелујем, али ми буде криво кад неке ствари видим. Ето, на пример, оно кад га је зајахала у спаваћој соби - коментарисао је Дејан.

- Хоћу развод брака овде, донесите ми папире овде, ево ја молим продукцију, да контактирају моју адвокатицу - рекла је Далила.

- Она то и хоће, да би могла овде да се уда за Цара, ја је читам као књигу - додао је Дејан.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".