Прошлогодишњи победник истакао је да је ова сезона била неискрена, па је открио ко је његов фаворит: 

- Па онако, мислим да су неке дисквалификације дале на предности одређеним људима да се нађу ту у самом финишу, а сматрам да им није место јер су лажови, фолиранти и неколико сезона заредом показују исто, али и показали су да се не могу променити на боље тако да не знам ко то воли - казао је Дејан Драгојевић, па открио кога подржава.

- Подршка сам мом Зету, мојој Патролној шапи, а фаворити за победу су Билал, Иван, Ана, Јањуш. Шесту сезону описујем као доста лажних емоција, јер су имали по 3-4 у року од 10 месеци, доста лажи, спремни на све за суперфинале. Спремни су на све, али не искрено него на силу. Мислим да је сваки победник ријалитија до сад био јединствен, наше животне теме су нас истакле јер су биле искрене и променљиве без да смо калкулисали... Ја сам издвојен јер сам једини мушкарац који је победио - казао је он.

Истакао је шта мисли да је потребно за победу у ријалитију.

- Оно што су показали је довољно да се издвоји Билал, Иван, Ана, Јањуш... потребне су промене, напредак, искрена осећања... Они су остали доследни ономе што су они. Билал кокета, Ана достојанствена, Иван веран, одан, Јањуш се клонио својих највећих ствари, а то је Маја јер је ипак због ње променио живот, а сад јој је одолео и остао је да се бори за ћерку - навео је, па за "Пинк" проговорио о Алекс и Цару.

- Што се тиче њих, не знам неки им је Хаирли... ако будем искрен биће да сам љубоморан или не знам шта... Али за 7 дана ћете читати као и сваке године исто... Шта да предвидим девојци која је свом момку напаковала полицију и шта да предвидим момку који је рекао са ким му је све девојка повезивана са озбиљним људима... рекли су сами о себи... Ово нису моје речи.. Њихове породице су причале о њима кроз цело учешће, то није моја брига, не улазе у моју кућу - закључио је за Дејан.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/dejan_dragojevic_official_

 

 

БОНУС ВИДЕО: