Prošlogodišnji pobednik istakao je da je ova sezona bila neiskrena, pa je otkrio ko je njegov favorit: 

- Pa onako, mislim da su neke diskvalifikacije dale na prednosti određenim ljudima da se nađu tu u samom finišu, a smatram da im nije mesto jer su lažovi, foliranti i nekoliko sezona zaredom pokazuju isto, ali i pokazali su da se ne mogu promeniti na bolje tako da ne znam ko to voli - kazao je Dejan Dragojević, pa otkrio koga podržava.

- Podrška sam mom Zetu, mojoj Patrolnoj šapi, a favoriti za pobedu su Bilal, Ivan, Ana, Janjuš. Šestu sezonu opisujem kao dosta lažnih emocija, jer su imali po 3-4 u roku od 10 meseci, dosta laži, spremni na sve za superfinale. Spremni su na sve, ali ne iskreno nego na silu. Mislim da je svaki pobednik rijalitija do sad bio jedinstven, naše životne teme su nas istakle jer su bile iskrene i promenljive bez da smo kalkulisali... Ja sam izdvojen jer sam jedini muškarac koji je pobedio - kazao je on.

Istakao je šta misli da je potrebno za pobedu u rijalitiju.

- Ono što su pokazali je dovoljno da se izdvoji Bilal, Ivan, Ana, Janjuš... potrebne su promene, napredak, iskrena osećanja... Oni su ostali dosledni onome što su oni. Bilal koketa, Ana dostojanstvena, Ivan veran, odan, Janjuš se klonio svojih najvećih stvari, a to je Maja jer je ipak zbog nje promenio život, a sad joj je odoleo i ostao je da se bori za ćerku - naveo je, pa za "Pink" progovorio o Aleks i Caru.

- Što se tiče njih, ne znam neki im je Hairli... ako budem iskren biće da sam ljubomoran ili ne znam šta... Ali za 7 dana ćete čitati kao i svake godine isto... Šta da predvidim devojci koja je svom momku napakovala policiju i šta da predvidim momku koji je rekao sa kim mu je sve devojka povezivana sa ozbiljnim ljudima... rekli su sami o sebi... Ovo nisu moje reči.. NJihove porodice su pričale o njima kroz celo učešće, to nije moja briga, ne ulaze u moju kuću - zaključio je za Dejan.

Foto: Printskrin/Instagram/dejan_dragojevic_official_

 

 

BONUS VIDEO: