- Сваки поклон, сваки рођендан, свака Нова година, све је било дупло - речи су којима Срђан Жика Тодоровић описује своје детињство. Наш познати глумац одрастао је у складној атмосфери премда су му родитељи били разведени.

 

Фото: А. Станковић

 

 

Отац Бора Тодоровић је био права глумачка легенда, а његова професионална каријера је потрајала дуже од 50 година. Био је и велики боем, а ево како је упознао Срђанову маму Снежану Матић.

- Бора је кеву срео када је била млада балерина, тек је почела да игра у Хрватском народном казалишту. Ту су се они смували и он ју је повео у Београд. Ја сам се родио 1965, а они су се развели четири године касније - испричао је једном приликом Жика.

Фото: Архив Новости

 

 

Потрудили су се да дете не осети развод као тежак догађај. 

- Ја сам живео са мамом, али кад год је она одлазила на вежбе и представу, био сам са Бором - каже глумац и истиче да је имао лепо детињство.

- На море сам ишао мало са кевом, мало са ћалетом. Углавном, наш однос је био добар - прича Жика. 

Фото: Инстаграм принтскрин/srdjan.zika.todorovic

 

 

Он се поноси мајком која је била ванвременска лепотица и с којом радо прошета улицама Београда. Снежанине слике плене пажњу на Жикином Инстаграму, а пратиоци се утркују ко ће оставити лепши комплимент. Многи кажу да Срђан доста личи на мајку.

(Лепа&Срећна)

БОНУС ВИДЕО: