До краја су дошле Ана Ћурчић и Александра Николић, што и није велико изненађење с обзиром да су обе биле главни фаворити за победу. 

- Једна је имала 36 посто гласова, друга 28. Победница Задруге је Александра Николић-  рекла је уз врисак Душица.

Александра је дала и прву изјаву и поделила утиске о свом учешћу, које је било и више него успешно, будући да је у трци за победу оставила више од 70 такмичара, па и Ану Ћурчић која је словила за највећег фаворита због читаве саге која се одиграла са Звезданом Славнићем и Анђелом Ђуричић.

- Јако сам узбуђена. Покушавали су да ме оспоре на разне начине, али победила сам саму себе и показала сам своје право лице. Никога нисам лагала и народ је то приметио, немам због чега да се кајем. Када је реч о свадби, о томе ћемо морати да се договоримо, а када је реч о Дејану, емоције су се угасиле тада и зато сам одлучила да будем са Филипом - започела је Алекс, па се осврнула на однос са Дејаном.

- Нисам се плашила сусрета са Дејаном, ја му желим сву срећу. На љубав са Царем не може да утиче ништа, ја сам сада верена девојка - рекла је Николићева за "Србију данас" и истакла да о свим задругарима има најлепше мишљење, те да је нико није ни специјално разочарао, али је све изненадила изјавом да је спремна да се оставри у улози мајке и да ће отићи у Цриквеницу.

БОНУС ВИДЕО: