Сања је, наиме, сада у срећном браку са Немањом Живојиновићем са којим има сина Страхињу, али мало ко зна да је пре десетак година била  удата, за члана обезбеђења власника ТВ "Пинк", у питању је Зоран Пипер, са којим Сања има такође, једног сина, Андрију.

Фото: АТА имагес

 

 

- То је била љубав на први поглед. Сања је тада важила за једну од најатрактивнијих водитељки, а он је био веома упоран јер му се Сања јако допала. После неколико месеци забављања, њих двоје су решили да се венчају - изнео је тада извор близак водитељки тада, а свадба је направљена у луксзном ресторану.

Ипак, љубав није потрајала па су се развели након годину дана. 

 

 

- Дружили смо се две године, а онда се и заљубили, па венчали, добили дете, развели, али и даље остали у истој фирми. Зоран и ја смо се после годину дана брака лепо, људски разишли. Можда ће неком то деловати и смешно, али код нас све беспрекорно функционише, само што нисмо у заједници. Андрија и он се виђају, имају нормалан контакт, ми морамо да функционишемо због детета и желимо да та комуникација буде што боља. Није било љубоморних сцена, није било сујете - рекла је тада водитељка музичког такмичења.

БОНУС ВИДЕО: