Sanja je, naime, sada u srećnom braku sa Nemanjom Živojinovićem sa kojim ima sina Strahinju, ali malo ko zna da je pre desetak godina bila  udata, za člana obezbeđenja vlasnika TV "Pink", u pitanju je Zoran Piper, sa kojim Sanja ima takođe, jednog sina, Andriju.

Foto: ATA images

 

 

- To je bila ljubav na prvi pogled. Sanja je tada važila za jednu od najatraktivnijih voditeljki, a on je bio veoma uporan jer mu se Sanja jako dopala. Posle nekoliko meseci zabavljanja, njih dvoje su rešili da se venčaju - izneo je tada izvor blizak voditeljki tada, a svadba je napravljena u luksznom restoranu.

Ipak, ljubav nije potrajala pa su se razveli nakon godinu dana. 

 

 

- Družili smo se dve godine, a onda se i zaljubili, pa venčali, dobili dete, razveli, ali i dalje ostali u istoj firmi. Zoran i ja smo se posle godinu dana braka lepo, ljudski razišli. Možda će nekom to delovati i smešno, ali kod nas sve besprekorno funkcioniše, samo što nismo u zajednici. Andrija i on se viđaju, imaju normalan kontakt, mi moramo da funkcionišemo zbog deteta i želimo da ta komunikacija bude što bolja. Nije bilo ljubomornih scena, nije bilo sujete - rekla je tada voditeljka muzičkog takmičenja.

BONUS VIDEO: