Вики има ћерку из брака са Робертом Митровићем, ког је шира јавност боље упознала у Задрузи 6, а сада је објавила да ће поново добити бебу, али идентитет партнера крије. 

- Трудна сам - написала је Викторија на енглеском језику.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/viki_mitrovic_official

 

 

 Вики је највећу пажњу привукла када је у "Задрузи 5" испричала стравичну животну причу и трауму коју је доживела као девојчица од 12 година. 

- Знам да ћу о овоме свакако морати да причам. Ја сам у новинама била пре шест година, отприлике. Са 12 година сам доживела силовање од стране свештеника, човек је још увек у затвору, ја покушавам да то заборавим, али ћу памтити докле год сам жива. Тада сам била у основној школи, имамо веронауку и цркву, недељом смо ишли на ту службу до 11 сати, то смо радили зими, тако се ради. Ја верујем у Бога, али нисам желела да се крстим до прошле године, када сам се и ја крстила, не палим свеће, излазим са славе, мене то све подсећа на оно што сам преживела. Тај свештеник се опијао и нападао жене, ја сам се гушила у томе, нисам могла док нисам пријавила све. Мени се то баш у цркви догодило, после тога ме је опет напао, јер нисам одмах пријавила. Дете ми је још у селу, желим да склоним дете одатле. Он је имао 58 година тада, а ја 12. Он је пијан возио аутомобил, отварао врата. После два дана сам рекла тетки, јер нисам више могла да издржим. Ја нисам имала неког са ким бих могла да причам, али са тетком могу о свему да причам. Ја сам се њој поверила, као да ми буде лакше, они су одмах отишли и пријавили. Дошла је полиција у школу, па сам дала изјаву - тврдила је она у својој потресној исповести.

Фото: Принтскрин Пинк ТВ

 

 

Вики је потом ушла у везу са Марком Осмакчићем са којим је и затруднела у ријалитију, а он ју је потом натерао да абортира, те побегао из ријалитија када је његов отац Фрањо исценирао сопствену смрт како би свог сина раздвојио од Митровићеве. 

Поред свих туча, пљувања, абортуса и осталих скандала који су пратили њихов однос, Вики и Марко су обновили везу и по њеном изласку из Задруге, али то није потрајало. 

Викторију су такође повезивали са проституцијом, што је она и сама признала у "Задрузи". Такође, у једној својој исповести проговорила је о тешком детињству .

- Моја мајка ме је оставила због другог мушкарца са којим је и дан данас, не могу да кажем да је се стидим, али да, требало би да је се стидим, а сигурна сам да се и она мене стиди, јер ме је оставила са баком и деком који су ме одгајили. Мој отац ме јесте малтретирао и злостављао, имао је неке испаде, зато сам се ја тако рано удала и отишла са Робертом - испричала је Викторија, која је затруднела као малолетница и родила ћерку.

Она је сада испричала да креће да зарађује од странице за одрасле Онлy фанса, а као главни разлог за то навела је да жели да купи стан себи и својој ћерки. Такође, признала је да је у емотивној вези, али није рекла с ким.

Недавно је објавила да се верила са једним бизнисменом.

(Србија Данас)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".