Александра Николић, бивша девојка Дејана Драгојевића и вереница Филипа Цара, победница је шесте сезоне ријалитија Задруга.

Александра се у финалу нашла поред Ане Ћурчић, бивше невенчане супруге Звездана Славнића, којој су многи предвидели победу, и освојила чек на 50.000 евра.

 

Фото: АТА имагес

 

 

Старлету су гледаоци ријалитија први пут видели у трећој сезони, а од тада је учествовала сваке године. За то време је била у неколико емотивних веза пред камерама, а најпознатија је она са прошлогодишњим победником Дејаном Драгојевићем у петој сезони, којег је преварила са Филипом Царем у шестој.

Што се тиче биографије победнице, детаљи су се откривали пред камерама - у Задрузи су је поједини учесници оптуживали да се бавила проституцијом у Бујановцу.

Александра је демантовала ове тврдње и открила да је радила као анимир дама и да јој је посао био да изгледа лепо и седи с гостима и анимира их како би потрошили што више пара у клубу.

Живела је са баком на селу док јој је мајка Словенка радила у иностранству. Са 11 година је упознала оца Ацу и годинама је била сведок породичног насиља, па је у 18. години побегла од куће и почела да ради у клубу. У Швајцарској је брутално претучена, да би потом побегла у Турску, где је завршила у затвору.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

У 21. години одлучила је да постане трбушна плесачица. Наступала је по клубовима у Македонији, где је и упознала жестоког момка с којим је почела да се забавља. Убрзо се преселила код њега у Скопље и због њега је запоставила посао.

Веза је трајала годину и по дана, а завршила се након што ју је, како је Николићева тврдила, он претукао.

- Било ми је лепо с њим годину и по дана, али сам га оставила, јер ме је пребио. То је учинио, јер је умислио да гледам неког момка. Толико ме је истукао да сам имала озбиљну повреду на усни. Пошто сам цео живот гледала насиље, одмах сам га оставила. Батине никада не бих опростила! Тај дечко ми и даље прети. Говори ми да ће пустити неке информације о мени у јавност. Мислим се: "Ма ради шта хоћеш, само ме остави на миру". Не знам да ли има моје експлицитне снимке. Ми се нисмо снимали, једино ако је то радио тајно. Не плашим се ни њега, ни било кога - рекла је Александра својевремено.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

По повратку из Македоније добила је позив да уђе у Задругу - била је у везама са Марком Осмакчићем, Томом Панићем, Николом Ђорђевићем, као и са Марком Јањушевићем Јањушем и Филипом Царем, а у Задрузи 5 са Дејаном Драгојевићем

Иначе, око Александре се била подигла огромна прашина пошто је њено име било споменуто на суђењу групи Вељка Беливука и Марка Миљковића - током суђења оптужени Миљковић, познатији као Месар, испитивао је сведока у судници, Срђана Лалића, који је на шок многих поменуо Александру, преносили су медији. На питање Лалићу да ли му је икада противуречио "шефу", овај је на следећи начин одговорио:

- Јесам, на пример, теби дође старлета Александра Николић и имаш одоносе са њом и ти кажеш како је добра риба, а ја кажем није.

Фото: АТА имагес

 

 

У једној сезони "Задруге", иначе, она је и снимљена како носи мајицу која припада криминалном клану Невоље. Са бочних страна лика Николе Тесле су венци у бојама српске заставе и такву мајицу је носио и сам Вељко Беливук, јер наводно припада његовој навијачкој групи.

БОНУС ВИДЕО: