Aleksandra Nikolić, bivša devojka Dejana Dragojevića i verenica Filipa Cara, pobednica je šeste sezone rijalitija Zadruga.

Aleksandra se u finalu našla pored Ane Ćurčić, bivše nevenčane supruge Zvezdana Slavnića, kojoj su mnogi predvideli pobedu, i osvojila ček na 50.000 evra.

 

Foto: ATA images

 

 

Starletu su gledaoci rijalitija prvi put videli u trećoj sezoni, a od tada je učestvovala svake godine. Za to vreme je bila u nekoliko emotivnih veza pred kamerama, a najpoznatija je ona sa prošlogodišnjim pobednikom Dejanom Dragojevićem u petoj sezoni, kojeg je prevarila sa Filipom Carem u šestoj.

Što se tiče biografije pobednice, detalji su se otkrivali pred kamerama - u Zadruzi su je pojedini učesnici optuživali da se bavila prostitucijom u Bujanovcu.

Aleksandra je demantovala ove tvrdnje i otkrila da je radila kao animir dama i da joj je posao bio da izgleda lepo i sedi s gostima i animira ih kako bi potrošili što više para u klubu.

Živela je sa bakom na selu dok joj je majka Slovenka radila u inostranstvu. Sa 11 godina je upoznala oca Acu i godinama je bila svedok porodičnog nasilja, pa je u 18. godini pobegla od kuće i počela da radi u klubu. U Švajcarskoj je brutalno pretučena, da bi potom pobegla u Tursku, gde je završila u zatvoru.

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga Official

 

 

U 21. godini odlučila je da postane trbušna plesačica. Nastupala je po klubovima u Makedoniji, gde je i upoznala žestokog momka s kojim je počela da se zabavlja. Ubrzo se preselila kod njega u Skoplje i zbog njega je zapostavila posao.

Veza je trajala godinu i po dana, a završila se nakon što ju je, kako je Nikolićeva tvrdila, on pretukao.

- Bilo mi je lepo s njim godinu i po dana, ali sam ga ostavila, jer me je prebio. To je učinio, jer je umislio da gledam nekog momka. Toliko me je istukao da sam imala ozbiljnu povredu na usni. Pošto sam ceo život gledala nasilje, odmah sam ga ostavila. Batine nikada ne bih oprostila! Taj dečko mi i dalje preti. Govori mi da će pustiti neke informacije o meni u javnost. Mislim se: "Ma radi šta hoćeš, samo me ostavi na miru". Ne znam da li ima moje eksplicitne snimke. Mi se nismo snimali, jedino ako je to radio tajno. Ne plašim se ni njega, ni bilo koga - rekla je Aleksandra svojevremeno.

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga Official

 

 

Po povratku iz Makedonije dobila je poziv da uđe u Zadrugu - bila je u vezama sa Markom Osmakčićem, Tomom Panićem, Nikolom Đorđevićem, kao i sa Markom Janjuševićem Janjušem i Filipom Carem, a u Zadruzi 5 sa Dejanom Dragojevićem

Inače, oko Aleksandre se bila podigla ogromna prašina pošto je njeno ime bilo spomenuto na suđenju grupi Veljka Belivuka i Marka Miljkovića - tokom suđenja optuženi Miljković, poznatiji kao Mesar, ispitivao je svedoka u sudnici, Srđana Lalića, koji je na šok mnogih pomenuo Aleksandru, prenosili su mediji. Na pitanje Laliću da li mu je ikada protivurečio "šefu", ovaj je na sledeći način odgovorio:

- Jesam, na primer, tebi dođe starleta Aleksandra Nikolić i imaš odonose sa njom i ti kažeš kako je dobra riba, a ja kažem nije.

Foto: ATA images

 

 

U jednoj sezoni "Zadruge", inače, ona je i snimljena kako nosi majicu koja pripada kriminalnom klanu Nevolje. Sa bočnih strana lika Nikole Tesle su venci u bojama srpske zastave i takvu majicu je nosio i sam Veljko Belivuk, jer navodno pripada njegovoj navijačkoj grupi.

BONUS VIDEO: