Хејли Дин је фризерка која на својим друштвеним мрежама редовно представља свој живот инфлуенсерке у успону. Ипак, велику пажњу добила је када је "преплашила" интернет својим искуством са надоградњом вештачких  трепавица.

Недавно је објавила како се радовала третману "улепшавања", тачније, ишла је на термин надоградње трепавица.

https://www.instagram.com/p/CrZDdxCuHA1/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

У видеу показује како је изгледала заовољно када су јој трепавице биле сређене, свеже из салона и како их је обожавла у том моменту. Али, већ сутрадан када се пробудила лице је почело да је сврби. То је први знак који је указивао да нешто није како треба. Међутим, то њој ништа још није говорило.

Убрзо је оток почео да ствара, када је одлучила да брзо уклони надограђене трепавице. Када се понадала да ће то прекинути даље компликације, лице јој се сасвим надуло, а очи су почеле да се затварају од отицања. Тада се упутила у ургентни центар, где је одмах примила инјекцију за алергијску реакцију и дата јој је одређена терапија.

- Иначе, није била грешка жене која ми је радила трепавице, она је одлична и код ње сам радила раније. Развила ми се алергија- навела је у опису видеа.

Доста стручњака захтева да жене ураде алерго тестове пре третмана, баш због оваквих незгодних ситуација.

Један коментар полазио је од једног новопеченог стручњака за ове третмане и навела је да су јој на курсу одмах саветовали да се прво клијенти тестирају. Хејли је одговорила на овај коментар:

- Видите, имала сам их годинама и никада нисам имала реакцију. Алегрија ми се развила изненада.

Многи су испод овог видеа поделили своја иста или слична искуства. Снимак је брзо достигао велики број прегледа, што је Хејли изузетно драго, јер то значи да је више људи могло да примети ово као упозорење.

(Она.рс)

(БОНУС ВИДЕО): 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".