Он се сумњичи за извршење кривичног дела тешка дела против безбедности јавног саобраћаја, наводи се у саопштењу Полицијске управе у Нишу.

Полиција је утврдила да осумњичени нема издату возачку дозволу ни за једну категорију, као и да је имао 0,14 промила алкохола у организму. 

Сумња се да је он управљајући "маздом" немачких регистарских ознака, ударио у полицијско возило са укљученом светлосном сигнализацијом, у зауставној траци на ауто-путу Београд - Ниш, а које је обезбеђивало "опел" којим је управљао 33-годишњи мушкарац, који је претходно због квара такође био у зауставној траци.

Како наводе, од силине удара, полицијски аутомобил се одбио и ударио три пешака, међу којима и полицијског службеника.

Након тога ударио је у "опел", да би се потом службено полицијско возило преврнуло на кров.

У овој саобраћајној незгоди, једно дете је задобило тешке телесне повреде, док је троје лакше повређено и они су збринути у Клиничко-универзитетском центру Ниш.

- Бугарски дрзављани: Н. Н. (10) задобио је прелом надлактне кости и средњем делу са дислокацијом. Забележена је и мања линија прелома чашице левог колена. Дечји хирург индиковао пријем на клинику за дечју хирургију, али је мајка одбила и потписала се да не жели хослитализацију тако да је дете одведено на даље лечење у Бугарску, саопштили су из УКЦ, преноси Курир.

БОНУС ВИДЕО:

ПАМЕТ У ГЛАВУ - НЕ ПИЈАН ЗА ВОЛАН: Несвакидашња симулација саобраћајне несреће изведена у Суботици

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".