Према речима извора блиског певачици, Зорица је Ивана пријавила после емисије "Народ пита" у којој су заједно гостовали у ноћи између 16. и 17. јуна, у студију телевизије Пинк на Дедињу.

- Зорица се плаши за своју и безбедност своје деце, својих синова, јер је Иван свима јавно и на најгори начин претио. Зорица се плаши да би он или неко од његових "фанова и поданика" који га годинама прате кроз разне ријалити формате могао да нашкоди њој и њеној деци - прича извор.

- Зорица је тражила забрану приласка, то доказује колико је озбиљно схватила све што је Маринковић изговорио. Такође, на руци има повреду од те ноћи, када су се сукобили у студију - истиче саговорник близак певачици.

Фото: ТВ Пинк принтскрин

 

Како даље наводи, Зорица је неко ко има великих здравствених потешкоћа, због чега јој је све што је Иван изговорио још теже пало.

- Она има три бајпаса, то народ зна. Жена је на терапији, овакве ствари су за њу последње што треба да доживљава, јер може ужасно да се заврши - истиче саговорник.

Фото: ТВ Пинк принтскрин

 

На питање новинара о овим наводима, Иван је рекао следеће:

- Не знам ништа о томе, још увек нисам добио никакву информацију- рекао је кратко Иван.

Подсетимо, Иван се у поменутој емисији Зорици уносио у лице и изговарао најстрашније увреде, због чега је и обезбеђење реаговало.

(Ало)

БОНУС ВИДЕО: