Домаћи медији данима брује о седмој сезони овог ријалитија, а сада и о потенцијалним такмичарима. Како се наводи идеја је да се нова сезона зове "Задруга 7 елита" која ће највероватније окупити победнике који су се такмичили у "Фарми", "Двору" и "Великом брату".

Како се преноси, преговара се о идеји да се опет на мале екране врате асови који су били миљеници публике, као што су Иван Љуба, који је први победник "Великог брата", ту је и Владимир Арсић Арса, Дарко Петковски, Саша Ђани Ћурчић, Жарко Стојановић, али и певачица Беби Дол и певач Милош Бојанић.

"Кастинг за учеснике за ријалити 'Задруга 7 елита' увелико траје и тако ће бити у наредна два месеца. Још је све свеже, а идеја је напретек. Многи би да буду учесници новог пројекта, а неколико кандидата је већ потврдило да су у преговорима с продукцијом. Успут се од верних фанова ријалитија који пишу кога би волели да виде у новој сезони родила и идеја да се окупе и на мале екране поново врате победници "Фарме" и "Великог брата". Још се не прича ни о чему пошто продукција на крају одлучује шта ће и како ће. Као и сваке године када су такмичари у питању, када оду на разговор с продукцијом, не смеју да причају о условима за ријалити. Висине хонорара ће се, као и до сада, држати у тајности, као и датуми када ће се ко усељавати на имање јер неће сви ући на почетку ријалитија", прича извор.

Фото: ТВ Пинк принтскрин

 

 

Како се преноси, идеја је била да део ријалитија буде и певачица Беби Дол, али је она морала да одбије добру понуду због обавеза које има код куће.

"Многи су причали да би Беби Дол волела да учествује у новом формату, али сад не може да буде одвојена од родитеља на дуже. Родитељи имају одређене здравствене проблеме и певачица мора да буде уз њих. Зато је запоставила и каријеру и појављивање у медијима јер не стиже од обавеза и посета да се посвети било чему другом", каже извор и додаје да верна публика по друштвеним мрежама пише да би волела да види и победника "Двора" у новој сезони:

"Многи коментаришу да би репер Иван Ивановић Ђус, који је 2011. победио у ријалитију 'Двор' и био апсолутни миљеник публике, био занимљив такмичар у новој сезони. Опет кажем, све је сада на продукцији, они ће на крају одлучити кога ће звати и који им се угао буде највише свидео. Свакако нас очекује спектакл и бројна изненађења."

(Мондо)

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".