Како каже, наду и веру да ће постати мајка једног дана, никада није изгубила.

- Када сам се удала пре неколико година, желела сам одмах децу. Међутим, није нам се дало. Наду и веру да ћу постати мајка нисам губила, али Петер и ја смо се у разговорима помирили с тим да ћемо живети наш складан живот и без деце ако их не буде. Али, знате како се каже: ‘Човек снује, а драги Бог одлучује’. Када смо изгубили сваку наду да ћемо постати родитељи, када смо се опустили и препустили неком другим стварима у животу, десило нам се оно за чим смо чезнули. Остала сам трудна - рекла је певачица једном приликом, па наставила.

- Било је то у Будви. Мој муж и ја желели смо да проведемо одмор у том лепом граду, а позната сам по томе да волим да ноћу изађем и да мало плешем. Тако смо отишли у један ресторан који је имао уживо музику и већ је био попуњен. Мада је конобар био љубазан и нашао нам место, почела сам да хистеришем, да вичем, да се љутим. Све ми је сметало. Мој Петер је покушао на све начине да ме смири, изађе у сусрет, међутим мени је и он сметао.

 

 

Мислила сам да сам уморна, контала на неке сасвим друге ствари, али не и на трудноћу. Чак и када смо се вратили у Јабланицу где уживам да будем са мојом браћом и њиховом породицом и ту сам била нервозна и једва чекала да се вратим у Нинберг. По повратку нисам ни тада помишљала да сам у другом стању, а ја сам била све, само не она стара Тајчи. Онда сам у договору са супругом отишла на претраге да сазнам шта је разлог мојој нервози, узнемирености. Тада је уследила шок дијагноза: трудноћа. Мислила да ћу пасти у несвест од среће. Једноставно нисам се надала. Мислила сам да сам тешко болесна, да ми је стотину неких других ствари, али трудноћа ни у сну. Одмах сам назвала супруга, он је дошао по мене и онда смо као мала деца плакали од среће. Био је то дан и момент који нам је променио животе и које ће нам тек променити, али набоље - рекла је певачица тада.

Тајчи је на свет донела близанце, а својим примером дала је наду многим женама које желе да постану мајке.

- Вантелесна оплодња никада није долазила у обзир. Одувек сам желела децу, али само природним путем, а ето када смо се најмање надали мени и мом супругу се то десило. Због тога сам још срећнија“, објаснила је тада Тајчи, како преноси босански „Ексклузива.ба“, па је додала:

- На страни мог супруга никада није било близанаца, али онда сам се мало распитала код моје уже и даље родбине те сам сазнала да је било близанаца у породици, па сам ето тако наставила ту традицију у поодмаклим годинама. Ова деца су дар с неба и ја ћу бити најбоља и најсретнија мајка на свијету. А поручујем многим женама које желе децу, да не губе наду и веру јер до судбине се побећи не може, а она те обрадује када се најмање надаш - испричала је тада певачица.

БОНУС ВИДЕО:

ПАВЛЕ, САБИНА И ПЕТАР СУ ПОБЕДНИЦИ "НИКАД НИЈЕ КАСНО": Ово су најемотивнији моменти финалне вечери

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".