Kako kaže, nadu i veru da će postati majka jednog dana, nikada nije izgubila.

- Kada sam se udala pre nekoliko godina, želela sam odmah decu. Međutim, nije nam se dalo. Nadu i veru da ću postati majka nisam gubila, ali Peter i ja smo se u razgovorima pomirili s tim da ćemo živeti naš skladan život i bez dece ako ih ne bude. Ali, znate kako se kaže: ‘Čovek snuje, a dragi Bog odlučuje’. Kada smo izgubili svaku nadu da ćemo postati roditelji, kada smo se opustili i prepustili nekom drugim stvarima u životu, desilo nam se ono za čim smo čeznuli. Ostala sam trudna - rekla je pevačica jednom prilikom, pa nastavila.

- Bilo je to u Budvi. Moj muž i ja želeli smo da provedemo odmor u tom lepom gradu, a poznata sam po tome da volim da noću izađem i da malo plešem. Tako smo otišli u jedan restoran koji je imao uživo muziku i već je bio popunjen. Mada je konobar bio ljubazan i našao nam mesto, počela sam da histerišem, da vičem, da se ljutim. Sve mi je smetalo. Moj Peter je pokušao na sve načine da me smiri, izađe u susret, međutim meni je i on smetao.

 

 

Mislila sam da sam umorna, kontala na neke sasvim druge stvari, ali ne i na trudnoću. Čak i kada smo se vratili u Jablanicu gde uživam da budem sa mojom braćom i njihovom porodicom i tu sam bila nervozna i jedva čekala da se vratim u Ninberg. Po povratku nisam ni tada pomišljala da sam u drugom stanju, a ja sam bila sve, samo ne ona stara Tajči. Onda sam u dogovoru sa suprugom otišla na pretrage da saznam šta je razlog mojoj nervozi, uznemirenosti. Tada je usledila šok dijagnoza: trudnoća. Mislila da ću pasti u nesvest od sreće. Jednostavno nisam se nadala. Mislila sam da sam teško bolesna, da mi je stotinu nekih drugih stvari, ali trudnoća ni u snu. Odmah sam nazvala supruga, on je došao po mene i onda smo kao mala deca plakali od sreće. Bio je to dan i moment koji nam je promenio živote i koje će nam tek promeniti, ali nabolje - rekla je pevačica tada.

Tajči je na svet donela blizance, a svojim primerom dala je nadu mnogim ženama koje žele da postanu majke.

- Vantelesna oplodnja nikada nije dolazila u obzir. Oduvek sam želela decu, ali samo prirodnim putem, a eto kada smo se najmanje nadali meni i mom suprugu se to desilo. Zbog toga sam još srećnija“, objasnila je tada Tajči, kako prenosi bosanski „Ekskluziva.ba“, pa je dodala:

- Na strani mog supruga nikada nije bilo blizanaca, ali onda sam se malo raspitala kod moje uže i dalje rodbine te sam saznala da je bilo blizanaca u porodici, pa sam eto tako nastavila tu tradiciju u poodmaklim godinama. Ova deca su dar s neba i ja ću biti najbolja i najsretnija majka na svijetu. A poručujem mnogim ženama koje žele decu, da ne gube nadu i veru jer do sudbine se pobeći ne može, a ona te obraduje kada se najmanje nadaš - ispričala je tada pevačica.

BONUS VIDEO:

PAVLE, SABINA I PETAR SU POBEDNICI "NIKAD NIJE KASNO": Ovo su najemotivniji momenti finalne večeri

(Blic)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".