О. Д. (33) је полиција ухапсила након што су у његовом стану у центру Београда пронашли раскомадано тело тиктокерке Ное Миливојев (18).

Како се сазнаје од извора из истраге, О. Д. је веома насилан алкохоличар, а наводно је користио и наркотике.

- Он је пре неколико година имао саобраћајну незгоду, у којој су му повређене ноге. Никада се није у потпуности опоравио. Мишићи на ногама су му атрофирали због чега је морао да хода уз помоћ штака - казао је извор за медије.

Сестра и тетка убијене Ное кажу за Курир да је она била једно дивно створење које никоме ништа не би нажао урадила.

- Монструм је опчинио и владао је њом! Ишла је чак пешке до њега, само кад би је позвао. Трчала је и била је јако заљубљена у њега, толико да му је јако веровала. Навукао је и на дрогу, искоришћавао је и радио с њом шта је хтео. Наша мала девојчица, слепо му је веровала.

Фото: Принтскрин друштвене мреже

 

 

- Јадни људи не могу да дођу себи. Замислите неко вам убије дете - кажу бака и тетка и додају:

- Монструм је искасапио. Живу је сецкао на комаде! То није људско биће. Замислите колико монструм морате да будете.

Иначе, О. Д. је и у прошлости у више наврата био пријављиван за насиље због насиља у вези.

Током првог разговора он се понашао нормално и одговарао је без узтезања, али како је пролазило време, а полиција му рекла да је од комшија сазнала да је он виђен како из стана износи и баца црне кесе за ђубре, почео је да даје контрадикторне изјаве.

- Полицајци су му рекли да је један сведок видео да је 17. јуна, односно када је последњи пут виђена, Ноа дошла код њега у стан. Све изјаве које су до тада биле сигурне сада одједном постају контрадикторне, да би на крају О. Д. пукао и рекао да је убио Ноу, али је тврдио да не зна како ни зашто, јер је наводно био пијан и под дејством дроге - кажу у полицији.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".