- Тужна срца вас обавештавам... Ово је ужас за нас, веома смо утучени. Наша Ноа је умрла у најгорим мукама. Још се не зна прави разлог зашто је (убица) то урадио - поручила је Ноина мајка Боба Миливојев.

Ноина мајка је јавно затражила да се убица њене ћерке најстроже казни и у апелу надлежним органима државе Србије се заложила за поновно увођење смртне казне.

- Хоћемо правду за наше дете! Волимо те, Ноа, твоји тата, мама, брат и сестрица - проучила је Ноина мајка Боба Миливојев.

Ноу дечко тукао и чупао за косу

Боба Миливојев, мајка убијене Ное, раније је за "Блиц" испричала да је породица знала за Огњена Д. као њеног дечка и да су се противили њој.

- Он је тукао моју Ноу, чупао ју је за косу. А она је била дете које не би мрава згазила. Добро дете, завршила школе, ником никад наудила није - рекла је мајка убијене Ное Миливојев за "Блиц".

Како је рекла, чула је и да јој је Огњен Д. давао неке лекове и дроге.

- Ми нисмо били за њихову везу, јер је манијак, психопата. Моје дете је умрло у најтежим мукама, очекујем да ће тај монструм добити најстрожу казну - казала је за "Блиц" Ноина мајка.

Осумњичени се не сећа када је убио Ноу

Осумњичени Огњен Д. (33), с којим је била у вези, одмах је ухапшен, а у полицији је тврдио да се не сећа како ју је убио, нити када је њене делове тела исекао и ставио у кесе.

Полиција је сатима вршила увиђај и чешљала сваки центиметар стана у ком је нађено тело. Засад није познато када се тачно злочин догодио.

Како је саопштено из МУП, делови тела жртве послати су на ДНК анализу како би се потврдио идентитет.

Комшије виделе Ноу како се свађа са убицом

Према речима комшинице убице, он је важио за проблематичног младића, а често га је виђала са различитим девојкама. Такође, је додала и да је Ноу видела пре две недеље.

- Дошло је до инцидента између њих двоје. Свађали су се. Она је викала у згради и тражила да јој врати ствари. После је нисмо виђали. Друге комшије су ме упозоравале да је опасан и проблематичан - рекла је комшиница.

Како додаје, после те свађе виђали су убицу како износи женске ствари, а мислили су да их носи Нои или да се сели.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: