Водитељка Марија Вељковић (42) не престаје да привлачи пажњу где год се појави. Она се пре непуне две године развела од архитекте Милана Миловановића са којим има троје деце и вратила се са њима у свој девојачки стан.

Фото: Инстаграм принтскрин/mare.veljkovic

 

 

Током претходног лета је потврдила везу са глумцем Растком Јанковићем и признала да јој је управо он вратио осмех на лице. Изгледа да је та љубав заслужна и што Марија блиста у свакој одевној комбинацији, док је на малим екранима виђамо широког осмеха.

Марија вредно ради, а у густом распореду решила је да направи предах и са децом оде до Грчке и то до Пефкохорија, одакле је објавила серијал фотографија.

Марија се определила за тексас шортс дубоког струка, који је истакао њене облине и дуге ноге, док је у горњем делу тела понела бели купаћи костим који је био у виду топа.

 

 

Преко свега је понела бели летњи огртач, тиркизне папуче и велику торбу за плажу. Целокупан стајлинг заокружила је наочарима за сунце, а њених 63.000 пратилаца је увек одушевљено сваком њеном приватном објавом, тако да је уследила салва похвала за изглед.

"Савршенство лепоте", "Невероватна", "Прелепа си", су само неки од коментара.

БОНУС ВИДЕО: