Као разлог се наводи етички кодекс РТС, који је Управни одбор на челу са Бранком Кланшчеком усвојио крајем прошле године, а према којем је запосленима на јавном сервису забрањено да раде и у емисијама спољне продукције, у Мемедовићевом случају, то је емисија "Потера".

Фото: АТА имагес

 

Иако више неће бити запослен на јавном сервису, Мемедовић ће и даље водити поменути квиз, али и емисију "Сасвим природно", због које је прозван и "српским Бером Грилсом".

Рање је Мемедовић био у центру пажње због одговора такмичара, разговора са Трагачима, реакцијама у квизу "Потера", али и због једне слике из студентских дана која је запалила мреже:

Популарног водитеља су због ове слике упоредили са славним Марлоном Брандом, Траволтом и Робертом де Ниром, али и на најновијим сликама би могли да му завиде дупло млађи.

Фото:Принтсцреен/Јутјуб/сасвим прироно

 

У једној од последњих епизода је Мемедовић ушао у сауну и показао како изгледа када носи само пешкир на себи:

Фото:Принтсцреен/Јутјуб/сасвим прироно

 

Разлика између ове две слике је неколико деценија, пошто Мемедовић сада има 63 године!

Рођен је 1960. године у Београду. Завршио је и нижу музичку школу, али је одувек волео природу и спорт, првенствено бокс. Тренирао је џудо. Управо зато је по завршетку Четврте београдске гимназије, уписао Факултет за физичку културу, а 1985. године и дипломирао. Као новинар је почео да ради 1986. године у информативној редакцији у Београдском програму. 1992. године је почео да извештава као спортски новинар и коментатор.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".