Бивша кошаркашица Милица Дабовић већ месецима је у жижи интересовања јавности због слободних фотографија које продаје на сајту Онлy Фанс, док се и пре тога нашироко причало о њеним веома провокативним сликама на Инстаграму и Твитеру.

Милица Дабовић не крије да јој родитељи читају коментаре на интернету, те да знају да је критикују, иако је једном приликом рекла да је подржавају у продавању слика на којима је нага.

Фото: АТА имагес, Инстаграм принтскрин/stefanovamama13

 

 

Њена мајка, Невенка Дабовић, не појављује се често у јавности, па мало ко зна како она изгледа. Наиме, Невенка није толико ни активна на друштвеним мрежама, а својевремено је објавила фотографију са Аном Дабовић и Милицом.

Многи кажу да је Милица баш личи на мајку и да је њена копија, а бивша кошаркашица је недавно за "Блиц" причала о њој.

- Мама је имала инвалидну 20 еура, знате шта сте могли са 20 еура, а тата је имао 300 еура плату и ми смо сви живели од тога и делили тај ред чоколаде на четири коцкице, а не једну чоколаду на четири реда, а има мало више редова као што и знате. Продавао је све из куће да би нас прехранио и оно што ја са поносм истичем је да смо ми у фижидеру увек имали једно теле заклано и једно прасе, једноставно имали смо шта да једемо, а то је најважније јер је отац одувек говорио да снага улази на уста, колико једеш толико ћеш бити добар на терену.

- Да ли смо имали да обучемо, не могу да се сетим, добијали смо једном годишње поклоне од Деда Мраза јер се тата прерушавао у Деда Мраза и поклањао нам. Сећам се тих тренутака када сам све желела, и сестрино и братово, све што је било у оној врећи јер увек ми је било мало. Као девојчица која је одрастала без ичега, ја сам хтела све. Опет, ја памтим детињство на најлепши могући начин зато што ми је донело толико доброг. Донело ми је те тренутке радости. Све што сам старија схватам колико су моји родитељи драгоцени, колико сам захвална, направили су од мене... иако мене људи генерализују и разапињу јер не знају шта ми је у души, јер ме нису упознали - рекла је Милица недавно.

БОНУС ВИДЕО: