Откако је напустила имање у Шимановцима, другопласирана учесница шесте сезоне ријалитија "Задруга" Ана Ћурчић често се оглашава на друштвеној мрежи Инстаграм и са својим пратиоцима дели садржај из свог приватног живота, а последња објава многе је изненадила.

Фото. Принтскрин/Јутјуб/Zadruga Official

 

Наиме, Ћурчићева је на свом Инстаграм профилу поделила снимак, на ком се јасно може приметили колико је побеснела када се вратила из града и затекла свој стан у потпуном хаосу.

Како се можете видети на снимку, на поду је било свега, од шминке, ђубрета, паклице цигарета, до поцепаних кеса, а како се испоставило, главни кривци за неред били су њени пси.

- Шта сте ово урадили? Е, сад да видите... Је л' сте побегли из стана? Дођи, дођи... Ко је шта урадио?! Где си побегла, неваљице - говорила је Ана бесно својим љубимцима, која је пре тога била на вечери са Пецом и Нецом, њиховим родитељима, Зорицом Марковић и Ацом Булићем.

На видеу се чује и како их грди, а они беже из стана, трче по ходнику, а један од њих је побегао испред комшијиних врата. Иначе, снимак показује и да се Ана преселила из некретнине у којој је живела са Звезданом Славнићем.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".