Јована Томић Матора и Анита Станојловић уживају у заједничком животу након венчања, чак и Анитин син је прешао да живи са њима, те су њих троје у Маторином стану на Миријеву.

Јована је изавила да жели да унесе промене и да се повргне вентелесној оплодњи, открила да планира да прода стан у којем сада живи, а сада је отишла и корак даље и доказала колико је Задруга променила њен живот.

Фото: Инстаграм принтскрин/anita.stanojlovic.official

 

Матора је сада одлучила да истетовира лого "Задруге" на нози, а како пишу на друштвеним мрежама, она је то урадила због Аните коју је баш у поменутом ријалити програму упознала.
Коментари су се низали, неки фанови су подржали то јер сматрају да је ријалити њен живот, док су се други запитали да ли је она уопште нормална.

Фото:Принтсцреен/Инстаграм/матора21

 

- "Бламчина", "Боже драги, одвратно", "Толико воли Задругу да се и фејк удала да би у Задрузи 7 имала главну причу и нови растурен брак. Само још да смисле кога ће платити да се заљуби у Аниту", "За пола милке евра колико је добила за ових 6 сезона треба цела леђа да прекрије овим логом" - само су неки од коментара.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".