Навелико се писало да се женски чланови породице Гудељ не слажу баш најбоље са Немањином изабраницом, а ни са Цецом Ражнатовић, а како Оливера ретко кад објављује на друштвеним мрежама, многе је изненадио тајминг њене последње објаве.

Оливера Гудељ објавила је на свом Инстаграм сторију снимак никад прежаљеног Небојше Глоговца како говори о свом односу са децом.

- Па мени то моје дете каже, ја сам ужасно срећан кад ми то каже – Тата, супер је што ти ниси заборавио да си био дете. Пошто ја њима тако опростим неке ствари, или се са њима изнедначим понекад. Супер је што ти ниси заборавио да си био дете, мама је мало заборавила, мама је строжа. Дете, то се тако колоквијално зове, у ствари човека треба да сачуваш у себи, треба да сачуваш оно што нас разликује од животиња, тај неки дух, правог гледања на свет, не оног амбициозног или освајачког, комплексашког. Не тог, него то како дете гледа све, некако без користи, наводи се у емотивном видео снимку на ком говори Небојша Глоговац.

Фото: Инстаграм принтскрин/nebooljagudelj

 

 

Шта је Оливера Гудељ хтела да поручи овим снимком у овом тренутку, нећемо знати.

Сигурни смо да је Оливера приватно честитала сину и снајки, као и да ће бити међу највеселијим званицама на венчању.

Гласине да женски део породице Гудељ, Оливера и Вања, не одобравају Немањин избор, изнова су се потврдиле кад су изорастале честитке за Анастасијин рођендан.

(Хелло)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".