Гоца Тржан отворила је недавно душу и први пут јавно испричала непознате детаље из приватног живота и односа са бившим супругом, познатим ријалити учесником Иваном Маринковићем.

Након што је изашла из везе од четири и по године са мистериозним господином у којој се, како и сама истиче није осећала вољено, упознала је Маринковића, међутим, њихова веза је од самог почетка наишла на проблеме.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

Она је сада открила да је Маринковић једном био у ужасном стању. 

- Добио је енцефалитис, односно упалу мозга те врсте која је буквално језива. Нисам могла да га изведем из куће и одведем код доктора, јер он мене није чуо уопште, био је као рањена животиња. Не говори, не могу да објасним шта је то уопште. Буквално као да си животињу донео из шуме у кућу и она се опире, а при том има невероватну снагу. Дан пре тога је имао магнетну резонанцу, јер му је испадала храна из уста, мешао је ред речи у реченици. Тај енцефалитис је језив. Звала сам куму и кума, да ми помогну, тада сам још дојила бебу и нисам могла сама. На крају смо позвали и Хитну помоћ. Људи нису могли да му изваде крв, колико се опирао. Сумњали су на мањак шећера у крви. Пошто ни Хитна није могла да га изведе из куће. Када је дошла полиција, везали су га лисицама и у гаћама га извели из куће, спремни да га воде у "Лазу Лазаревић", мислећи да је луд. Срећа да је кум кренуо за њима и објаснио им да он мора у Хитну, јер му није добро. Одвела сам дете код родитеља и брзо стигла у болницу. Радили су му пункцију мозга и тада саопштили да има енцефалитис и да није добро, јер може да остави озбиљне последице. Одвели су га на инфективну, био је на апаратима, али сада је све добро, хвала Богу. Ипак, да нисам тако реаговала, ко зна шта би се догодило са њим - истиче Тржан.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".