Према њеним речима, игубила је мужа и остала сама са четири сина. Након смрти супруга - свакар ју је оженио! Иако се дуго премишљала шта да уради, на крају је пристала на брак због интереса, а исповест преносимо у целости:

- Удала сам се за свог свекра, рођеног оца мог покојног мужа због његове пензије, али… десиле су се неке непланиране стари.

- Након што је мој муж напустио овај свет пре пет година остала сам сама са четири сина, сама… никога нисам имала осим њих. Било ми је много тешко, плашила сам се будућности, одрастања деце, обавеза.

Фото: Профимедиа

 

- Прошле године ми је мој свекар понудио да се удам за њега, с обзиром на то да је свекрва умрла годину дана након мог мужа. Осећала сам се одвратно када ми је рекао да се удам за њега, али онда ми је покушао објаснити да је то за моје добро, да ће ми остати његова пензија и да ћу на тај начин решити моју будућност. Иначе свекар има немачку пензију и то врло добру.

- Све је било у реду када је наш однос у питању, међутим, пре месец дана смо први пута прешли границе нашег односа, свекар-снаја. Иако смо се венчали, нисмо имали те односе, јер наш брак је склопљен због његове пензије, односно тако је било до пре месец дана.

- Једнставно десило се, нити се ја, нити се он поносимо на то, али… живи смо људи и те потребе су у том тренутку биле јаче од свега другог.

- Пет година до тада нисам имала односе са мушкарцем. После тога смо се договорили да с времена на време то понављамо… када нам се укаже потреба, можда звучи одвратно, али боље да спавам са њим, него са другим мушкарцима по селу и тако да срамотим моју децу и покојног мужа… покој му души - закључила је.

БОНУС ВИДЕО: