Неутешна мајка преминуле девојчице (40) каже да је ово трећа ћерка која јој је преминула.

- Тешко нам је, опет пролазимо кроз исто. Ми смо се од њеног рођења борили са њеним болестима, чекала је трансплатацију срца и бубрега. Имала је и епилепсију и када би имала напад то било језиво за гледати - каже мајка преминуле и додаје:

- Њен живот су обележиле болнице, болнички кревет и много се мучила. Није могла да прича, само би нам прстом показала шта јој треба. Није ходала, ми смо јој помагали, купали је, хранили...

Како даље додаје, сцена од синоћ јој је и даље у глави.

- Сви смо били кући, у једном тренутку њој је изненада позлило и укочила јој се вилица, почела је да јој иде пена из уста. Као да је опет имала напад епилепсије, али било је јаче и другачије, не могу речима да опишем како је то изгледало - каже она и додаје:

Фото: И. Маринковић

 

- Одмах смо звали Хитну помоћ и они су покушали да јој помогну, али нажалост нису успели. Одвели су је на обдукцију, а ми ћемо дете сутра сахранити у Овчи.

Према њеним речима, полиција је урадила увиђај и истрага је у току, али како наводи дете је умрло јер је било болесно.

- Трудили смо се око ње, али није издржала више. Тешко нам је... Била сам мајка 14 деце, сада их имам 11. Три ћерке сам сахранила - рекла је Јасмина и додала да је отац девојчице већ месец дана у затвору и да му је остало још три месеца.

- Нисмо му рекли да нам је ћерка умрла, јер би он то тешко поднео. Болестан је такође, има проблема са срцем, притиском и бубрезима.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: