За овом девојком, родом из Ковиља, трагало се пуних 18 дана. Њен нестанак је пријављен 17. јуна када се упутила ка свом дечку Огњену. Породица и пријатељи непрекидно су трагали за њом, а у јавности је, 18 дана касније, одјекнула вест о стравичном убиству у центру Београда.

Сада, након скоро два месеца, мајка и отац Ное, Боба и Бата Миливојев саслушани су у Вишем јавном тужилаштву у Београду.

- Још увек немамо ниједну нову информацију - рекла је Боба, мајка Ное, за "Блиц" након саслушања.

Она је потом открила и како се сада осећа.

- Тужно сам и болно... - рекла је она кратко за "Блиц".

Боба је на друштвеним мрежама објавила и потресну поруку.

- Погледај ме животе у очи, погледај ме ако снаге имаш. Погледај ме па ми реци, зашто све што волим ти мени узимаш...- написано је у објави.

Фото: Тикток принтскрин/noa.diva

 

Убио па искасапио

Према наредби о спровођењу истраге, сумња се да је неутврђеног дана, у периоду од 17. јуна до 6. јула, у стану у којем пријављено да станује у центру Београда, на свиреп и подмукао начин убио оштећену Ноу Миливојев.

На основу саопштења Тужилаштва закључује се да убијена Ноа и даље има правни статус мушке особе, јер је тужилаштво у саопштењу формално води као мушкарца.

- То је урадио тако што је, како се сумња, када је Н.М, са којим је био у емотивној вези, дошао код њега у стан, осумњичени је ушао са њим у вербални и физички сукоб, те га је највероватније лишио живота дављењем и уз помоћ, највероватније ножа, исекао тело на више делова. Потом је те делове тела распоредио у већу ПВЦ кутију, мање ПВЦ буре, један мањи балон за воду и једну ПВЦ канту у коју је након тога сипао, за сада непознату хемикалију, како би хемијским путем разложио све делове тела покојног, односно сво његово ткиво и кости и на тај начин лакше се ослободио тела и сакрио све трагове - наводи се у саопштењу Вишег јавног тужилаштва у Београду.

Фото: Принтскрин друштвене мреже

 

Користио услуге проститутки

Огњен Д. међутим, познат је као насилник у полицијским круговима, а према нашим сазнањима, једно време се лечио и у клиници "Лаза Лазаревић".

Према информацијама до којих смо дошли, он је, пре него што је како се сумња убио Ноу, имао краткотрајне афере, а користио је и услуге проститутки.

- Он је сваку девојку са којом је био у било каквом односу малтретирао. Имао је озбиљне психичке проблеме и завистан од тога да малтретира девојке. У комуникацији са девојкама преко телефона се представљао као фин младић, да оне нису ни посумњале да ће када дођу код њега кући бити брутално малтретиране - рекао је извор "Блица" упознат са случајем.

У власништву има 3 фирме, због ноге користио штаку

Како смо раније писали, Огњен је по занимању ИТ стручњак и у власништву има три фирме за програмирање.

Он је наводно пре неколико година имао саобраћајну несрећу у којој су му тешко повређене ноге и због тога користи штаку.

Ноина мајка: "Он је тукао моју ћерку"

Мајка Ное Миливојев огласила се за "Блиц" после разговора са полицајцима који истражују убиство њене ћерке и саопштила да је ухапшени младић убио Ноу "на најгори могући начин", после чега је покушао да се њеног тела отараси "потапајући га у киселину".

- Тужна срца вас обавештавам... Ово је ужас за нас, веома смо утучени. Наша Ноа је умрла у најгорим мукама. Још се не зна прави разлог зашто је (убица) то урадио - поручила је Ноина мајка Боба Миливојев.

Она је рекла да је Огњен Д. тукао њену ћерку.

- Он је тукао моју Ноу, чупао ју је за косу. А она је била дете које не би мрава згазила. Добро дете, завршила школе, ником никад наудила није - рекла је мајка убијене Ное Миливојев за "Блиц".

Мајка јој слала поруке: "Молим те, неки знак"

По први пут од спознаје да јој је дете убијено, Боба Миливојев уступила је поруке порталу Нова које је слала Нои уочи нестанка, а пре откривања језиве истине.

"Ја знам да би се ти мени увек јавио. Хоћеш од туге да умрем?", питала је забринута мајка, али одговора није било.

Уследиле су поруке и наредних дана.

"Ајде ми бар нешто напиши, умрећу од туге", као и "Јави се мами, молим те", "Молим те, неки знак", неке су од порука.

БОНУС ВИДЕО:

РАСКОМАДАО ЈЕ И ДРЖАО У КИСЕЛИНИ: У овој згради је убијена Ноа

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".