Фикрет Сулејмановић, отац троструког убице из Градачца Нермина Сулејмановића, рекао је да се стиди свог сина који је пре пет дана убио троје људи. Потврдио је информацију да породица не жели да преузме Сулејмановићево тело, које се већ пет дана налази у Комеморативном центру у Тузли.

На питање тко ће сахранити убицу, његов отац каже да то сигурно неће бити он.

- Нема га ко од породице сахранити, то су његови пријатељи кримоси средили већ и организовали. То што је он направио, то не може нормалан човек да уради, само злотвор. Нешто му је пукло у глави чим је то учинио - рекао је отац убице.

Одрекао га се пре 20 година

- И јесам и нисам отац Нермину. Све сте видели и чули. Ја сам се њега одрекао пре 20 година када ме почео тући. Ипак је то дете и да је најгори, дете ми је. Цео живот је по затворима због других криминалаца, због разних кривичних дела. Кад год сам нешто покушавао с њим, он се увек хтео свађати са мном и тући, па са одустао сам од њега - прича Фикрет.

- Био је експлозиван од малих ногу, никада не знаш шта ће учинити. Још кад је био пети, шести разред био је спреман да се потуче и са мном. Био је Ал Цапоне откад се родио и онда је упао у лоше друштво - прича даље отац.

Фото: Друштвене мреже

 

 

- Имао је он своје људе, блиске њему, који га познају, ја никад нисам био близак с њим. Кад бисте га упознали, а да не знате ништа претходно о њему, помислили бисте да Нермин није лош човек. Веома је био експлозиван и срчан, за све би губио главу - наводи Фикрет.

Подсетимо, Нермин Сулејмановић, који је починио троструко убиство, почевши од своје невенчане супруге Низаме Хећимовић, већ је пријављиван полицији због породичног насиља. Убиство је починио испред викендице у месту Сибовац, близу Градачца.

БОНУС ВИДЕО

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".