"Фиеста фанс" је за разлику од "Онли Фанса" мање популарна платформа , а према навођењу креатора сајта, може се зарађивати по минуту уз приватни видео позив, наплаћивати додатно ексклузивни супер садржај, продавати сопстевену робу и добијати паре својим укључењима уживо. 

- "Фиеста Фанс" је друштвена мрежа са претплатом на којој креатори могу да се повежу са својим фановима и зараде. Нуди више функција и могућности за зараду од било које платформе. Не постоје лимити за зараду за креаторе. Платформа је идеална за оне са великим бројем пратилаца на мрежама - представљају се они на сајту.

Некадашња кошаркашица, Милица Дабовић за сада има 27 објава. Међутим, за ширу јавност су недоступне  све док се не претплате на њен профил. Поједине се отварају самом претплатом, док за друге треба доплатити од 50 до 250 долара.

Фото: ТВ Пинк принтскрин

 

Дабовићкин профил зове се "Стефансмаммy", а претплата за месец дана износи 9,99 долара.

Милица уз фотографије ставља емотиконе пољубаца, а садржај није доступан за малолетне. 

"Мало боље да се видим", "Једва чекам да радим позиве са вама", "Чекам те на чету", "Шта мислите о пози", "Видео позиви це бити лудница", само су неки од описа уз закључани садржај.

- Коначно место где ћу држати приватне видео позиве, само на Фиести одговарам на поруке (поруке са бакшишем имају приоритет), пише у опису профила.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: