"Fiesta fans" je za razliku od "Onli Fansa" manje popularna platforma , a prema navođenju kreatora sajta, može se zarađivati po minutu uz privatni video poziv, naplaćivati dodatno ekskluzivni super sadržaj, prodavati sopstevenu robu i dobijati pare svojim uključenjima uživo. 

- "Fiesta Fans" je društvena mreža sa pretplatom na kojoj kreatori mogu da se povežu sa svojim fanovima i zarade. Nudi više funkcija i mogućnosti za zaradu od bilo koje platforme. Ne postoje limiti za zaradu za kreatore. Platforma je idealna za one sa velikim brojem pratilaca na mrežama - predstavljaju se oni na sajtu.

Nekadašnja košarkašica, Milica Dabović za sada ima 27 objava. Međutim, za širu javnost su nedostupne  sve dok se ne pretplate na njen profil. Pojedine se otvaraju samom pretplatom, dok za druge treba doplatiti od 50 do 250 dolara.

Foto: TV Pink printskrin

 

Dabovićkin profil zove se "Stefansmammy", a pretplata za mesec dana iznosi 9,99 dolara.

Milica uz fotografije stavlja emotikone poljubaca, a sadržaj nije dostupan za maloletne. 

"Malo bolje da se vidim", "Jedva čekam da radim pozive sa vama", "Čekam te na četu", "Šta mislite o pozi", "Video pozivi ce biti ludnica", samo su neki od opisa uz zaključani sadržaj.

- Konačno mesto gde ću držati privatne video pozive, samo na Fiesti odgovaram na poruke (poruke sa bakšišem imaju prioritet), piše u opisu profila.

(Blic)

BONUS VIDEO: