Градоначелник Бањалуке Драшко Станивуковић донео је одлуку да забрани треперима наступе на манифестацијама у том граду јер сматра њихову музику непримереном.

 

На листи забрањених први су се нашли Десингерица и Пљугица. Десингерица је ушао у јавну расправу са Станивуковићем, који је поручио да је након скандалозног снимка репера сигурнији у своју одлуку.

На његову објаву реаговала је певачица Катарина Живковић, која је ставила аплауз као коментар, али се онда она нашла на удару појединаца.

Фото:Принтскрин/Инстаграм/драскостанивуковиц

 

- Ау, рођаци, где смо дошли кад фолкаре аплаудирају на забрану овога ' био је један од коментара који је додатно изнервирао звезду "Гранда", па је написала опширнији коментар идала образложење зашто подржава одлуку Драшка Станивуковића.

Фото:Принтскрин/Инстаграм/драскостанивуковиц

 

- Кулминација дегенерације је достигла врхунац где првенствено родитељи деци дозвољавају да их извођаци који певају о насиљу, кокаину, блуду и неморалу гађају прљавим чарапама и лупају патикама по глави. Питала бих родитеље да ли су поносни на своју децу и да ли су их заиста тако васпитавали, никада више содоме и гоморе у текстовима млађих извођача, па и оних маторих које озбиљно дрма криза средњих година, текстови којима испирају мозак нашој деци и од њих праве најобичније дебиле. Ја јесам фолк извођач, али поштујем своју публику и текстови мојих песама су љубавни и лепи, не постоји ниједна песма које бих се стидела. За ваше лажне профиле ме боли уво и ту сам увек да подржим када неко исправно размишља и када се бори против деградације која је на ивици да достигне свој врхунац. Надам се да се то неће догодити - написала је Каћа.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".