Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković doneo je odluku da zabrani treperima nastupe na manifestacijama u tom gradu jer smatra njihovu muziku neprimerenom.

 

Na listi zabranjenih prvi su se našli Desingerica i Pljugica. Desingerica je ušao u javnu raspravu sa Stanivukovićem, koji je poručio da je nakon skandaloznog snimka repera sigurniji u svoju odluku.

Na njegovu objavu reagovala je pevačica Katarina Živković, koja je stavila aplauz kao komentar, ali se onda ona našla na udaru pojedinaca.

Foto:Printskrin/Instagram/draskostanivukovic

 

- Au, rođaci, gde smo došli kad folkare aplaudiraju na zabranu ovoga ' bio je jedan od komentara koji je dodatno iznervirao zvezdu "Granda", pa je napisala opširniji komentar idala obrazloženje zašto podržava odluku Draška Stanivukovića.

Foto:Printskrin/Instagram/draskostanivukovic

 

- Kulminacija degeneracije je dostigla vrhunac gde prvenstveno roditelji deci dozvoljavaju da ih izvođaci koji pevaju o nasilju, kokainu, bludu i nemoralu gađaju prljavim čarapama i lupaju patikama po glavi. Pitala bih roditelje da li su ponosni na svoju decu i da li su ih zaista tako vaspitavali, nikada više sodome i gomore u tekstovima mlađih izvođača, pa i onih matorih koje ozbiljno drma kriza srednjih godina, tekstovi kojima ispiraju mozak našoj deci i od njih prave najobičnije debile. Ja jesam folk izvođač, ali poštujem svoju publiku i tekstovi mojih pesama su ljubavni i lepi, ne postoji nijedna pesma koje bih se stidela. Za vaše lažne profile me boli uvo i tu sam uvek da podržim kada neko ispravno razmišlja i kada se bori protiv degradacije koja je na ivici da dostigne svoj vrhunac. Nadam se da se to neće dogoditi - napisala je Kaća.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".