У младости је привлаче старији мушкарци који су на водећим положајима. Како време пролази и она постаје старија тада је привлаче малђи мушкарци. У љубави је привлаче само реалне ствари, воли да се љубав покаже делима и не живи у машти.

Фото: Депозитфото

 

 

Шта доноси ретроградна Венера у Јарцу?

Од 5. новембра она је у знаку Јарца, али 19. децембра креће у ретроградни ход! Скоро са истог степена када је била ретроградна 2013. године. Нека се свако врати у те године и нека покуша да се сети шта се тада дешавало. Ретроградна Венера је сукоб старог и новог тј традиције и модерног. У нама ће бити превирања, ломићемо се како и шта да урадимо. Када преломимо а сви ћемо преломити, тада наступа наше "ново доба". Већина нас ће решити свој унутрашњи сукоб.

Као и те 2013. тако и сада коју год особу да сте упознали, да је ушла у ваш живот веза није опстала. Било је страсти, померање ума, граница али није опстала... Тако ће и сада бити. Неретко са оваквим аспектом се срећу кармичке љубави, душе које су некада на неком другом нивоу среле и оне започињу свој плес.

Ту су док не науче лекцију, карма сама по себи није свето слово, она је у ставри "терет, пртљаг" живота који имамо али не треба да га носимо целог живота.

Фото: Профимедиа

 

 

Са овим транзитом односи ће се окончати, биће и развода. Јер све што се склапа под овим транзитом је осуђено на пуцање. Једино они који у свом личном наталном хороскопу имају ретроградну Венеру у Јарцу за њих ово не важи. Њима овај транзит доноси све супротно од наведеног.

За време ретро Венере у Јарцу обратите пажњу на комуникацији, односе и на новац. Може доћи до изненадних трошкова или да их неконтролисано трошимо. Венера у Јарцу је бизнис жена која озбиљно зарађује, биће новца али је битно да будемо умерени и рационални.

Овај период је савршен за покретање неких старих прича које су остале недовршене. Ако имате неку причу са партнером или особом која је само нестала из вашег живота и сада се вратила, причајте и све ће се лепо посложити. Бићете задовољни и заокружићете причу.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".