Алкараз се тренутно налази у Синсинатију, где наступа на мастерсу из серије 1000, а једна од највећих подршки стиже из Француске.

У питању је Карлосова нова девојка, колегиница Лола Марандел.

 

 

Како преносе шпански медији, Карлос и Лола су већ неколико месеци у вези. Упознали су се преко друштвених мрежа, тачније на Инстаграму, где су разменили прве поруке и "лајкове". Недуго затим су се и упознали, и то у Ници на турниру. Многе је тада изненадила одлука Алкараза, да уместо на одмор после освајања Вимблдона, оде у Ницу, али је сада испливала позадина тог путовања.

 

 

Алкараз је са сада већ бившом девојком, такође тенисерком, Маријом Гонзалес Хименез, раскинуо крајем 2021. године. Од тада се много спекулисало о љубавним освајањима првог тенисера света. У последње време је млади Карлос повезиван са познатим именима, као што су певачица Ана Мена, или ријалити звезда Мелоди Пеналвер, али се то завршило само на гласинама.

 

 

Лола није толико успешна као Алкараз. Тачније, далеко је од тога јер је тренутно позиционирана око 800. места на WТА листи и нема неки велики успех са својих 21. годином.

Много је успешнија на Инстаграму где има преко 100.000 пратилаца, где се види да живи луксузним животом.

БОНУС ВИДЕО: 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".