Откако је постао председник Црне Горе, Јаков Милатовић и његова супруга Милена побрали су све симпатије јавности. Он као породичан човек без мрље у каријеру, а она својом одмереношћу. На свом Инстаграм профилу Јаков Милатовић радо са јавношћу дели породичне моменте.

Тако је сада Јаков објавио видео који је посвећен његовој супрузи Милени. Наиме, док се у позадини чују стихови „Монтенегрина, Монтенегрина као сирена из морских планина“, председник Милатовић је снимао своју жену у ресторану.

Сада смо по први пут имали прилике да Милену видимо у опуштеном издању. Увек смо је у јавности виђали беспрекорно дотерану, у комбинацијама које одишу префињеношћу и класичним стилом који не излази из моде.

 

 

Милена је уживала у пажњи који је добила од свог супруга обучена у лепршаву летњу блузу, док је косу подигла у реп. Коментари на рачун њеног изгледа и понашања само су низали.

"Ово не може да се исфолира, једноставно обична и дивна породица", "Одавно нисам видела жену која у себи има толико милине и драгости", "Све право и аутентично. Вредност, врлина, љубав. Милина за видети", "Колико нормална жена", "Најбоља прва дама коју смо имали", само су неки од коментара испод објаве.

(ЖенаБлиц)

БОНУС ВИДЕО: