Популарна водитељка Снежана Дакић, која је ове године напунила 54 године, обрадовала је своје пратиоце на друштвеној мрежи Инстаграм последњом објавом и покренула лавину коментара.

Наиме, њу је неко уснимио како вози ролере у кратком шортсу и мајици без рукава са дубоким деколтеом, а фанови су били одушевљени њеном формом.

"Каква жена, свака част", "Мачко", "Браво", били су неки од коментара испод ове објаве, док су је други осудили због одеће која, како су истакли, није примерена за њене године. "У шестој деценији те панталонице нису за тебе, није по предрасуда, него баш ружно изгледа на старијој жени, ја млада, па ме срамота, све испадне", био је један од негативних коментара.

Снежана је недавно направила пометњу и објавом са јахте, где се скинула у доведилни купаћи костим, који је показао њену фигуру. На Инстаграму је прети огроман број људи, око 140.000 хиљада, а на мрежама је све активнија и активнија.

Било је и оних који су приметили сличност са њеном колегиницом Јованом Јеремић, популарном водитељком јутарњег програма на телевизији Пинк, која редовно качи снимке док вози ролере, што јој је једна од омиљенијих активности ван посла. Јована редовно тренира у теретани, а своје тело додатно затеже на ролерима.

Највише воли да вози поред на шеталишту поред реке, где мами уздахе свих пролазника.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".