Током месеца септембра, сваки хороскопски знак имаће прилику да манифестује своје снове користећи моћ Сунца. У септембру 2023. године, Сунце започиње своје путовање у знаку Девице пре него што пређе у знак Ваге, пружајући посебну прилику да манифестујете равнотежу, хармонију и кармичку правду. Срећна Република вам открива шта сваки хороскопски знак очекује током месеца септембра 2023. године.

 

Фото: Профимедиа

 

 

Ован (21. март - 19. април)

Фокусирајте се на уношење искрености и истине у своју романтичну везу. Да бисте започели, узмите плаву свећу и нанесите на њу кокосово уље. Уваљајте свећу у латице руже како бисте је напунили енергијом истине и љубави. Упалите свећу и напишите своју афирмацију на папиру. Пажљиво спалите папир у пламену и пустите да се пепео охлади. На крају, пустите охлађени пепео на сунчево светло док понављате своју афирмацију.

 Месечна афирмација: Отварам своје срце како бих био спреман/спремна да прихватим истину својих романтичних веза и предузмем акцију ако је потребно.

Бик (20. април - 20. мај)

Усмерите се на постизање унутрашње равнотеже. Почните тако што ћете направити Сунчеву воду - оставите чашу или бокал воде на Сунцу. Након припреме Сунчеве воде додајте јој нану. Ову воду пијте на отвореном са стопалима на земљи и понављајте своју афирмацију. Ово ће вам помоћи да ставите себе на прво место и да радите на постизању унутрашње хармоније.

Месечна афирмација: Креирам унутрашњу равнотежу док тежим да се бринем о својим потребама и стављам своје благостање на прво место.

Близанци (21. мај - 20. јун)

Током овог периода, уроните у енергију Сунца у Ваги и прихватите лекције које су утрле пут ка већој радости у вашем животу. Запоцните ритуал постављањем јабуке на Сунце. Након њеног пуњења сунчевом светлошћу, упалите љубичасту свећу и исеците јабуку на пет делова. Док посматрате пламен свеће, замишљајте да се у вашем животу појављује радост и ово ће вам омогућити да цените мудрост коју сте стекли.

Месечна афирмација: Прихватам лекције своје душе како бих створио/ла простор за више радости у мом животу.

Рак (21. јун - 22. јул)

Ово је прилике да развијете више хармоније и мира у свом дому. Да бисте започели, припремите дифузер и напуните га етеричним уљима бергамота, геранијума и тамјаном. Док се мириси шире ваздухом, нежно ставите руке на доњи део леђа. Док то радите, понављајте своју афирмацију. Ова пракса вам помаже да створите атмосферу равнотеже и мира у свом дому.

Месечна афирмација: Креирам дом испуњен хармонијом и миром који подржава моје највише ја.

Лав (23. јул - 22. август)

Како Сунце улази у знак Ваге, подстиче вас да усмерите пажњу на сектор комуникације. Ово је идеално време да обратите пажњу на своје речи. Узмите плаву свећу и урежите на њу речи које желите да чујете или кажете другима. Трљајте свећу етеричним уљем босиљка. Док палите свећу, понављајте своју афирмацију и пустите да свећа сама сагори. Ставите растопљени восак на земљу као симбол укорењавања ваших намера.

Месечна афирмација: Остављам простор за дипломатске разговоре док се суочавам са својом рањивошћу.

Девица (23. август - 22. септембар)

Девице, са Сунцем у Ваги, користе ваздушну енергију како би ослободили своје финансијске амбиције универзуму. Почните тако што ћете набавити мали зелени комад тканине. Узмите босиљак, каранфилић, цимет и рузмарин како бисте и ставите их на тканину да би је напунили њиховом енергијом. Све то увежите жутим канапом и окачите свежањ на дрво испред вашег дома.  

Месечна афирмација: Смештам семе нових финансијских прилика док верујем да све што желим већ долази према мени.

Фото: Профимедиа

 

 

Вага (23. септембар - 22. октобар)

Ово је ваше време да засијате. Ставите огледало на сунце, узмите две жуте свеће и цветове невена, који симболизују Вагу. Ставите свеће на средину огледала, а око њих цвеће и обратите пажњу како огледало рефлектује светлост. Замислите да та светлост улази у ваше тело и изговарајте афирмацију у ритму свог дисања.

Месечна афирмација: Посвећујем се томе да зрачим својом унутрашњом светлошћу док се заклињем да је никада више нећу умањивати ради било кога другог.

Шкорпија (23. октобар - 21. новембар)

Сунце у Ваги активира ваш несвесни и интуитивни простор. Узмите месечев камен и гранчицу беле жалфије. Поставите љубичасту свећу на средину огледала и запалите оба краја жалфије допуштајући јој са сама изгори и док палите свећу изговарајте своју афирмацију. Након што је ритуал завршен, ставите камен и пепео жалфије на улазна врата.

Месечна афирмација: Поштујем морални компас своје душе док прихватам кармичко балансирање Ваге за све што ме је довело до овог тренутка.

Стрелац (22. новембар - 21. децембар)

Загрлите своју повезаност са околином. Урежите симбол за повезаност или подршку на плаву свећу и намажите је есенцијалним уљем црног бибера. Док свећа гори, везујте један крај жутог канапа око десног чланка на нози, а други око свеће. Визуализујте осећај подршке и повезаности док се концентришете на пламен. Након једанаест минута, одвезите канап са чланка, а затим га умотајте око свеће. Угасите свећу и ставите је на сунчано место у свом дому.

Месечна афирмација: Фокусирам се на стварање осећаја повезаности са околином док прихватам важност свих оних који ми значе.

Јарац (22. децембар - 19. јануар)

Искористите енергију Сунца у Ваги да поново ускладите свој живот са својим приоритетима. Узмите љубичасту свећу и комад провидног материјала попут плексигласа. Поставите свећу с једне стране стакла, а себе с друге, окружујући простор белим ружама. Загледајте се кроз стакло у свећу, понављајући своју афирмацију. Допустите свећи да гори десет минута, а затим уклоните стакло и угаси пламен. Ставите свећу на сунчано место у свом дому и поспите латица руже испред својих улазних врата.

Месечна афирмација: Дозвољавам да се моји приоритети промене, али неће испаштати моји духовни раст.

Водолија (20. јануар - 18. фебруар)

Искористите утицај Сунца у Ваги да се фокусирате на проширивање животних приоритета и пожелите добродошлицу обиљу. Намажите ваше пулсне тачке етеричним уљем бергамота. Затим, изађите напоље боси и лезите на земљу. Док се повезујете са земљом, визуализујте светлост Сунца како улази у ваше тело с енергијом, оснажујући вас да остварите своје животне жеље и тихо понављајте своју афирмацију 

Месечна афирмација: Радујем се да прихватим нове прилике за проширење приоритета у мом животу и обиље.

Рибе (19. фебруар - 20. март)

Рибама Сунце у Ваги доноси равнотежу и транформацију. Да бисте започели свој ритуал, узмите жалфију, босиљак и ружу. Са спремним материјелом изађите напоље на сунчеву светлост и створите круг у којем ћете седети. Док будете удисали овај јак мирис замишљајте како се ваше биће пуни равнотежом. Понављајте афримацију у уживајте у манифестацији.

Месечна афирмација: Фокусирам се на равнотежу и исцељење у свом процесу трансформације.

БОНУС ВИДЕО: