Она већ недељу дана има високу температуру и бактеријску инфекцију, због чега је била приморана да откаже вечерачњи наступ на престоничком сплаву.

Упркос лошем здравственом стању, она је јуче одржала наступ у Тузли и након сто се вратила у Београд, схватила да нема снаге за вечерашњи наступ.

- Каћа је као прави професионалац у Тузли певала неколико сати под температуром, без престанка. Није желела да разочара публику која је платила карту за њен наступ. Неколико пута је на бини хтела да се сруши и силазила је с исте како би се умила и попила мало воде. Враћала се назад и трудила се да нико не примети како јој је лоше - рекао је извор близак певачици.

Фото: АТА имагес

 

 

Домаћи медији контактирали су Катарину која је потврдила да се лоше осећа и да наредних дана мора да остане у кревету и опорави се.

- Малаксала сам, а температура ме је сломила. Узимам шаку витамина и примам инфузије сваког дана. Очигледно је ово нешто што мора да се одлежи и прележи. Жао ми је што нећу вечерас бити са својом публиком, али им се враћам следећег викенда јос јача и боља. Ових неколико дана ћу одморити, скупити снагу и од наредног викенда, настављамо где смо стали- поручила је Грујићева.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".