Припадници овог знака су познати по великој и моћној енергији, али и способности да сваки проблем да посматрају из више углова, анализирају и да доносе паметне одлуке.

Они имају велику жељу за слободом, тако да избегавају људе и ситуације које их ограничавају и спутавају.

Реч је о Водолији.

Особе рођене између 21. јануара и 20. фебруара су обично хладне, смирене и сталожене, али могу да буду веома окрутне и да покажу своје друго лице уколико их неко повреди.

Водолија је фиксни знак, а то значи да су веома стабилни али у исто време и ограничени.

Фото: Профимедиа

 

 

Многи кажу да су заправо најгори знак у хороскопу.

Људи који добро не познају особу рођену у овом хороскопском знаку ће њихово уобичајено понашање окарактерисати као непристојно. Често ће их назвати некултурном особом без манира, али истина је да они поступају оно како се осећају у том тренутку и  Водолије у томе не виде ништа спорно.

Иза ствари које раде не постоји никаква лоша намере, али њихови поступци могу наиц́и на неодобравање људи који их не познају.

Водолије такође могу имати лош хумор. Неретко знају да се нашале на туђ рачун или да спомену неку осетљиву тему, због чега их други сматрају увредљивим.

Такође, припадници овог знака имају Урана у својој наталној карти, због чега имају јединствене карактеристике – они могу бити ћудљиви и превише осетљиви, само то никада неће показати другима.

Често тешко остварују дубоке и стабилне емотивне односе, јер знају да буду промењиви али и тврдоглави, што им отежава да одрже везу.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".